Всі категорії
Додати товар

Обійми мене міцніше. сила прихильності. сью джонсон

300 грн
Опис

Комплект книг у м'якому переплетенні - 300 грн
Хочете зробити замовлення — пишіть в особисті повідомлення

Книги можна придбати окремо:
«Обніми мене міцнішими» — 150 грн
«Сила прихильності» — 170 грн

Це книги для тих, хто хоче зміцнити свої дружні та романтичні зв'язки.
Для практикуючих психотерапевтів

О книгах:

Обними мене міцнішими

Романтична любов — це прихильність та емоційна близькість. В її основі — вшите в підкорку бажання мати поруч людину, на яку можна спертися. Близького та улюбленого, з ким безпечно та комфортно.

Це книга для пар молодих і літніх, жінок, замелених і просто живуть разом, щасливих і небажаних, традиційних і глянсових — для всіх, хто шукає любов довжиною в життя. Вона для жінок і для чоловіків. Для людей з усіх шарів суспільства та всіх культур. Близькість і прихильність — базова потреба всіх і кожного.

Її автор — Сью бейсбол — разом зі своїм науковим керівником розробила новий підхід до терапії в парах — емоційно-фокульовану терапію (ЕФТ).

Сила прихильності

В основі розвитку особистості й стосунків лежить прихильність. Сьюts спирається на новітні дослідження в цій галузі та пропонує психотерапевтичну стратегію щодо поліпшення стосунків з партнером і близькими людьми. Автор стверджує, що терапія найефективніша, коли фокусується на зцілювальній силі емоційного зв'язку.

Сью — основний розробник емоційно-фокумованої терапії (ЕФТ) для пар — тепер поширює свій підхід, ґрунтується на прихильності, на особисту та сімейну терапію. У книзі наведені перевірені методи лікування тривожності, депресії та проблем у стосунках. Кожен метод розглядається в розділах, які вводять ключові концепції та представляють докладний приклад із практики автора.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize