Всі категорії
Додати товар

Три роки без сексу. ізоляція, до якої я була готова. краснова наталя

110 грн
Опис

📚 ТРИ РОКИ БЕЗ СЕКСУ. ІЗОЛЯЦІЯ, ДО ЯКОЇ Я БУЛА ГОТОВА

Автор: Наталія Червона
Жанр: саморозвиток
Мова: російська

Наталія Червона — відомий блогер, стендап-комік, письменниця та співачка. Кількість її підписників давно перешепила позначку у два мільйони. Ця жінка вміє запалити вогонь у серцях своїх глядачів, читачів і слухачів. Вона іскрометно жартує над тим, про що ми часомбоюємося навіть завикнутися. А ще вона три роки не спеціалізувалася на сексі.

Ні, це не цілат, не позерство і не спроба досягти нірвани втримування. Це усвідомлений вибір дорослої жінки, яка одного разу зрозуміла, що потрібно розставити пріоритети та вибрати певну кількість цілей. Інтимимо в цей список просто не вписався.

Коли Наталія зрозуміла, що відбувається в її житті, вона відгукнулася на це природним для себе способом — з гумором. А ще знайшла час, щоб відповісти на листи своїх підписників. Не просто відписатися, а дати реалістичний і розгорнутий коментар, який дійсно допоможе людині інакше поглянути на ситуацію.

У книзі «Три роки без сексу. Ізоляція, до якої я була готова», зібрані найцікавіші листи читачів і відповіді автора. Ні, ви не знайдете тут найголовнішої відповіді на питання життя, Всесвіту та взагалі. Зате ви від душі посмієтеся та зрозумієте, що все у вас не так уже й погано. Ось і все! Ось і все!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари