Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Книга хочу і буду

100 грн
Опис

М'яка обкладинка Психолог Михайло Лабковский абсолютно впевнений, що людина може і має право бути щасливим і робити тільки те, що він хоче. Його книга про те, як зрозуміти себе, знайти гармонію і навчитися радіти життю. Автор досліджує причини, що перешкоджають психічно здорового способу життя: звідки у нас свідомі і несвідомі тривоги, страхи, невміння слухати себе і будувати відносини з іншими людьми? Отличительная черта подхода Лабковского — в конкретике. На любой самый сложный вопрос он всегда дает предельно доходчивый ответ. Его заявления и советы настолько радикальны, что многим приходится сначала испытать удивление, если не шок. В рекомендациях автор не прячется за обтекаемыми формулировками, а четко называет причины проблем. И самое главное, что он знает, как эту проблему решить — без копания в детских психотравмах и пристального анализа вашего прошлого. Если у человека есть знание и желание, то изменить себя и свою жизнь к лучшему вполне реально.

Цель любой работы психолога — личное счастье и благополучие его пациента. Цель издания этой книги — личное счастье каждого, кто ее прочитает.

Почему книга достойна прочтения:

Вы сможете понять, почему ваша жизнь не складывается так, как вам этого хочется; поймете, в какой момент что-то пошло не так, и сможете решить свои проблемы с помощью советов Михаила Лабковского, одного из самых известных и авторитетных психологов России.

У цій книзі ви знайдете впізнавані ситуації і навіть слівця, характерні для кожної російської сім'ї «школи життя», приклади прояву «рідний» ментальності і зрозумієте, у чому підступ такої знайомої нам психології поведінки. Дізнаєтеся, звідки в нас агресія, невпевненість у собі, у чому коріння психології жертви і невміння постояти за себе. Вивчивши цю книгу, ви дізнаєтеся, як гарантовано налагодити відносини з самим собою, знайти щастя в особистому житті і виростити щасливих дітей. Ця книга з тих, що не застарівають з роками; з тих, в яких відзначають важливі місця олівцем; з тих, що дарують друзям і близьким, а свій примірник дбайливо зберігають у домашній бібліотеці, щоб передати дітям. І, звичайно, з тих, що розбирають на цитати.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
myfeet.girls
myfeet.girls
Київ
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари