Всі категорії
Додати товар

Голіцинський граматика збірник вправ англійська мова английский язык сборник упражнений 5-9

89 грн
Опис

У збірнику подано вправи з усіх розділів англійської граматики. Вправи містять нескладну лексику, матеріал для запам'ятовування основних граматичних форм і вироблення навичок їхнього застосування. Збірник доповнено теоретичним матеріалом і словниками. Призначений для учнів 5-9 класів базових шкіл і шкіл з поглибленим вивченням англійської мови. Буде корисним для абітурієнтів, а також студентів молодших курсів вищих навчальних закладів.

Граматика від Голицинського - це посібник, який Вам знадобиться від шкільних років до університету і навіть більше.

Це той випадок книги-помічника, яка вміщує в себе основні поняття: конструктивно, раціонально, влучно, зрозуміло. Тут максимально виважено поєднується практика з теорією. Ви зможете дізнатись про всі базові правила граматики та виконувати вправи для закріплення цих вправ. Щодо вправ, великим плюсом є то, що вони як підібрані до кожної теми, що допомагає цю тему краще засвоїти. Так і з накопиченням знань і правил, вправи починаються ускладнюватись. Це впливає на те, що з кожною новою сторінкою, Ваші вміння відшліфовуються.

Сама книга побудована з урахуванням поступового накопичення знать, починаючи від правил і вправ на прикметники і продовжуючи правилами і вправами на часи та поєднання різних часів у одному тексті. Тобто, як в спорті, чим більше ви прокачані, тим за більш складну вправу можна братись. Проте, Ви можете відшліфовувати теми не обов'язково по порядку. Тобто посібник побудовано і за вертикальною, і за горизонтальною лінією.

Це саме та покупка, про яку не доведеться шкодувати.

544 с

Рекомендовано вчителями та репетиторами англійської мови

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари