Всі категорії
Додати товар

Голіцинський граматика англійська мова ключі до вправ английский язык ключи сборник упражнений

59 грн
Опис

Завдяки методичній продуманості і повноті книга "Англійська мова. Граматика. Збірник вправ" широко використовується в навчальному процесі як у базових школах, так і в школах з поглибленим вивчанням англійської мови. Крім того, цей збірник виявився незамінним посібником для широкого кола людей, що самостійно вивчають чи повторюють англійську мову. У допомогу тим, хто займається самостійно, пропонується повний збірник ключів, тобто виконаних вправ. Тепер читачі зможуть перевірити, чи правильно вони засвоїли граматичні правила, і внести необхідні корективи в процес вивчення мови.

підручник, в основному, розрахований на школярів, проте завдяки вдалій та правильній методичній продуманості та повноті охоплення тем нормативної граматики англійської мови, він може активно та широко використовуватись в навчальному процесі як у загальноосвітніх школах, так і у школах із поглибленим вивченням англійської мови. Також він може бути надзвичайно корисним для широкого кола людей, які мають на меті самостійно вивчати, поглибити або повторити вже набуті знання з англійської мови.
Позитивним можна вважати те, що авторами Юрієм Голіцинським, Ніною Голіцинською підготовлено та пропонується повний збірник Ключів до запропонованих вправ. При виконанні вправ, опрацюванні граматичних тем, повторенні конкретних граматичних тем, надана можливість самостійно перевірити свій рівень засвоєння та міру оволодіння матеріалом. Тепер є можливість, при допущенні помилки ще раз звернути увагу, повторити та закріпити пройдений матеріал. Тобто надається змога самостійно внести потрібні корективи в процес вивчення англійської мови.

Рекомендовано вчителями та репетиторами англійської мови

288 с

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари