Всі категорії
Додати товар

Боксерський набір: груша + рукавички + насос kruzzel zb16953

999 грн -6% 949 грн
Опис

ВЕЛИКИЙ БОКСЕРСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ НАБІР: ГРУША + РУКАВИЧКИ + НАСОС Kruzzel
ZB16953

- ## НАДУВНА ГРУША НА ПРУЖИНІ - боксерська груша для дітей-початківців, які захоплюються боксом, не повинна бути занадто жорсткою. Надувна груша дозволяє регулювати жорсткість відповідно до ваших потреб і навичок . Він мобільний , тому заощадить місце в квартирі. Завдяки тому, що іграшка має якісну пружину , після удару вона пружинить і через деякий час повертається у вертикальне положення. Розгойдується в усіх напрямках, ускладнюючи удари та додаючи задоволення тренуванням. Крім груші в набір також входять рукавички і насос .

- ## РЕГУЛЮВАННЯ ВИСОТИ - набір ідеально підходить як для 3-річної, так і для 7-річної дитини . Він регулюється від 70 до 104 сантиметрів. Завдяки цьому куплена іграшка буде рости разом з дитиною. Просто використовуйте ручку, щоб послабити трубку, встановити відповідну висоту та закрутити її назад. У набір входять рукавички універсального розміру , які підійдуть на ручку кожної дитини.

- ## ТВЕРДА ОСНОВА - надувна груша має основу, в яку через спеціальний отвір з пробкою можна наливати воду або, наприклад, пісок. Завдяки цьому дитина може бити грушу, не боячись, що вона перекинеться. Основа має водонепроникну пробку, тому вам не доведеться хвилюватися, що щось проллється або впаде на підлогу під час гри чи тренування вдома.

- ## НАСОС В КОМПЛЕКТІ - в набір також входить насос, завдяки якому ми можемо накачати грушу через спеціальний отвір у верхній частині, і таким чином вибрати відповідний тиск у сумці для дитини . Завдяки прикріпленій голці ми можемо використовувати насос для надування, наприклад, кульок.

- ## СПЕЦИФІКАЦІЯ - матеріал: пластик / метал / екологічна шкіра; регулювання висоти: 70-104см; колір: чорно-червоний; діаметр підставки: 33 см; вага груші + підставка 0,782 кг; вага упаковки: 1,252 кг.

СПЕЦИФІКАЦІЯ:

- ## матеріал: пластик / метал / екошкіра

- ## регулювання висоти: 70-104 см

- ## колір: чорно-червоний

- ## діаметр підставки: 33 см

- ## вага груші + підставка 0,782 кг

- ## вага упаковки: 1,252 кг.

ВКЛЮЧЕНО:

- ## боксерська груша з підставкою

- ## боксерські рукавички

- ## насос з голкою

- ## монтажний ключ

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Матеріал:
Штучна шкіра
Матеріал:
Штучна шкіра
Матеріал:
Штучна шкіра
Матеріал:
Штучна шкіра
Матеріал:
Штучна шкіра
Матеріал:
Штучна шкіра

Схожі товари