Всі категорії
Додати товар

Балансир доріжка монтессорі, сенсорна доріжка, розвиваюча іграшка дерев'яна

1930 грн
Опис

Набір з 5 планок та 6 опор. Це чудова дерев’яна іграшка відкритого типу, яка розвиває дрібну та велику моторику, відчуття рівноваги та спритність, зміцнює м’язи, а також добре тренує ноги, допомагає запобігти плоскостопості та ходьбі на носках.
Підходить для дітей з моменту, коли вони починають ходити, і до тих пір, поки вони не відчують вільність рівноваги і ходьби по смузі перешкод.
Набір балансирів із 5 балок допомагає вивчати різні форми, навчитися тримати тіло в рівновазі та розвивати велику моторику. Перешкоди різної форми покращують сенсорну стимуляцію ніг і рекомендуються для отримання відчуттів босоніж.
Наш балансир для малюків складається з п'яти міцних дерев'яних планок, кожна з яких має довжину 90 см і ширину 9 см.
Окрім фізичних переваг, наш балансир сприяє психологічному розвитку, прищеплюючи дитині почуття впевненості, зосередженості та цілеспрямованості.
Балансир Монтессорі з перешкодами для малюків - більше, ніж просто аксесуар для ігор; це інвестиція у всебічний розвиток вашої дитини. Поставте його у вітальні, ігровій зоні або навіть у спеціальному дитячому куточку, щоб інтегрувати активне навчання в повсякденне життя дитини.
Як користуватися:
Запросіть малюка стати на балансир і проведіть його через різнокольорові перешкоди. Заохочуйте його переміщатися по балці з почуттям досягнення. Коли малюк підросте, ви зможете регулювати складність завдання, переставляючи рельєфні частини.
Замовте зараз і створіть світ радості та навчання для свого малюка!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize