Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Тренажер еспандер для пілатесу portable pilates studio для всього тіла

260 грн
Опис

Портативний тренажер Pilates Studio – це система вправ без важкої техніки і тренажерного залу. З гімнастичним тренажером Ви буде покращувати свою фігуру, не витрачаючи грошей, не будучи залежними від часу, не виходячи з Вашого будинку! Pilates Studio дозволяє виконувати вправи в стилі пілатес. Такі тренування можна поєднувати з елементами аеробіки та гімнастики. Система пілатес включає в себе вправи для всіх частин тіла. С помощью гимнастического тренажера Вы сможете развивает силу, выносливость, гибкость, ловкость, скорость. Упражнения повышает физическое состояние и помогает контролировать свое тело.
Очень большая часть движения пилатеса подкачивают ноги, ягодицы, бедра, живот и руки. Такие упражнения хорошо влияют на работу внутренних органов и обменные процессы в организме.

Pilates Studio  очень легкий и простой в транспортировке. Тренировки помогают расслабится и снять стресс, улучшить баланс тела и координацию.
Тренування з Pilates Studio безпечні і підходять для всіх, незалежно від віку, фізичної підготовки або підлоги. Переваги: · Легкий і портативний · Може бути використаний для пілатесу, а також для силового тренування верхньої і нижньої частин тіла · Зручно зберігати · Універсальний · Немає обмежень · Простий у використанні. Характеристики: Розміри: 6 х 52 х 13см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари