Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Casio ct-s300 (гарантія: 24 місяці)

6850 грн
Опис

Тип інструмента: Синтезатори

Кілька примірників у наявності
Торг

CASIO CT-S300 - синтезатор
CASIO CT-S300 - синтезатор, 61 клавіша, прес-чутлива, максимальна поліфонія: 48 нот, Тембри: 400 попередньо встановлених тембрів (1 фортепіано стерео тембр), ефекти: Reverb (10 типів, off),, банківські композиції: попередньо встановлені композиції 60 / відключення сторін лівої, правої, обох рук, авто-супроводу: попередньо встановлені стилі: 77 типів / миттєві інсталяції викликів: 77 типів / інші функції: запис, кінець, кінець, перемикання режиму акорду, режим Dance Music: попередньо встановлені моделі 50 типів, ефекти танцювальної музики, відтворення демонстрації: відтворення всіх 60 вбудованих треків з трек-банку, MIDI: 16-канал, мультитембрал, підтримка gm 1, гніздо: USB порт/ гніздо педалі / NEST PHONES/OUTPUT / AUDIO Nest IN / Вихід для адаптера, колір: чорний.

Основні моменти CASIO CT-S300:
- 61 повнорозмірна клавіша піаніно, чутлива до сили натискання
- 400 чудових тембрів, 77 стилів
- Підключіться до комп'ютера через USB до хоста
- Аудіо в роз'ємі
- Крок зігніть колесо
- Додаток Chordana Play для iOS / Android дозволяє легко і зручно вчитися і відтворювати улюблені пісні
- USB-MIDI, комплектований адаптером змінного струму, живиться від 6 батарей AA та багато іншого

Тембри, стилі, додаток та багато іншого!
Виключно легкий інструмент з динамічною клавіатурою на 61 клавіші: модель CT-S300 вражає не тільки ефектним дизайном, але і різноманітністю функціональності. Режим танцювальної музики, за допомогою якого навіть новачки можуть легко створювати чудові танцювальні треки, колесо Pitch Bend, можливість підключення до безкоштовного навчального додатку Chordana Play або ПК через USB-з'єднання - багата функціональність цього інструменту принесе вам ще більше задоволення від гри на клавіатурах. Інтуїтивне управління і можливість акумулятора роблять CT-S300 відмінним і виключно мобільним інструментом.

Про Касіотон
CASIO представила свій перший портативний синтезатор клавіатури в січні 1980 року. І майже з моменту свого випуску компактний 49-key Casiotone 201 встановив нові стандарти для портативних синтезаторів. Випуск цього інструменту також ознаменував початок роботи CASIO в сегменті цифрових музичних інструментів. Майже через 40 років, створивши величезну кількість інноваційних розробок в цій галузі, CASIO виводить на ринок лінійку інструментів в поєднанні з цією важливою назвою для історії компанії Casiotone. І це дуже символічно, адже новітні інструменти серії Casiotone несуть в собі однакову основну привабливість і мету - дозволити якомога більшій кількістю людей по всьому світу легко і легко в'язатися в контакт з прекрасним і чарівним світом музики.

Дослідіть 400 чудових тембрів і 77 ритмів супроводу, а також 10 типів реверберації та колесо Pitch Bend додайте вираз до гри на клавіатурі.

CT-S300 має 61 повнорозмірний, чутливий до живлення натискання клавіш, прості для читання РК-дисплеї та інтуїтивно зрозумілі елементи керування, такі як кнопка «Моє налаштування», яка пропонує швидкий виклик улюбленим звукам та налаштуванням.

Режим танцювальної музики дозволяє власнику Casiotone створювати та змішувати свій танцювальний трек, вибираючи та програмуючи вбудовані музичні фрази барабанів, басів та синтезаторів. Дванадцять різних звуків від Dance Music Voices дозволяють додати до вистави більше творчих штрихів, зробивши композицію ще більш унікальною і цікавою.

Нові динаміки овальної форми (13 см х 6 см) відтворюють вражаючий звук, який не можна очікувати від такого компактного синтезатора. Підключіть навушники для сеансу безшумного геймінгу. 1/8-дюймовий аудіовхід дозволяє відтворюватися паралельно з музикою з улюбленого пристрою.

Підключайтеся до безкоштовного додатка Chordana Play для iOS/ Android, вивчайте та грайте з улюбленими піснями із завантажених файлів MIDI. Підключіться до будь-якого пристрою Mac/ PC / iOS / Android через USB-порт без необхідності завантажувати драйвери.

Технічні характеристики Casio CT-S300 BK:
Тип: Синтезатор для початківців;
Серія: Касіотон;
Кількість клавіш: 61;
Тип ключа: напівважкий д…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий