Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Синтезатор casio ct-x700 (гарантія: 24 місяці)!!

9530 грн
Опис

Тип інструмента: Синтезатори

Кілька примірників у наявності
Торг

Синтезатор CASIO CT-X700 має 48-голосову поліфонію, три рівні чутливості клавіш, 195 стилів автоакомпанементу, DSP-процесор, який включає в себе 20 типів реверберації і 10 типів хору, 10-смуговий еквалайзер. Арпеггіатор містить 100 різних ритмічних візерунків, пропонується 310 готових пресетів.

Основні особливості CASIO CT-X700:
- гарантія 2 роки
- AiX Sound Source відтворює звук акустичних голосів з високою деталлю. Інструменти забезпечують музиканта широким спектром тембрів від потужних басових тонів до блискучих і яскравих дискантів разом з резонансною технологією, яка дозволяє отримати насичені звукові, фортепіанні, струнні та ударні інструменти.
- широкий спектр тембрів і ритмів для різних музичних жанрів.
- Бібліотека з 600 тембрів і 195 ритмів пропонує широку палітру для роботи в різних жанрах і стилях.
- пам'ять реєстрації забезпечує швидкий доступ до налаштувань інструменту
- Функція реєстраційної пам'яті дозволяє зберегти до 32 налаштувань інструменту, включаючи тембр і налаштування ритму. Користувач може миттєво переміщатися по
- налаштування пам'яті в процесі виконання складних виступів, перемикання налаштувань буквально «на льоту».
- роз'єми та порти
- Стабільний роз'єм педалі, аудіовхід, USB роз'єм
- 6 трек-секвенсер з можливістю збереження до 5 пісень у внутрішню пам'ять.

У 2018 році Casio надав процесор, побудований для нової ери синтезаторів клавіатури Casio.
Революційний новий процесор AiX повністю трансформує уявлення про те, як повинен звучати портативний синтезатор клавіатури. AiX залишається вірним послідовником нашого відзначеного нагородами процесора AiR, який заслужив повагу піаністів у всьому світі.

Технологія, що використовується в процесорі AiR, дозволила передати фортепіанні нюанси звуків і підтекстів фортепіано, піднявши звучання цифрових піаніно на абсолютно новий рівень. Звуковий процесор AiX несе в собі ту ж основну ідею, сформовану при роботі над процесором AiR: природна передача звуку у всіх нюансах. Працюючи над переосмисленням програмного забезпечення та інженерних рішень, ми вийшли на рівень експресії, який змінить очікування щодо інтерактивних синтезаторів!

Синтезатор CASIO CT-X700 має функцію навчання, музична бібліотека складається з 160 готових композицій, 6-трековий секвенсер midi дозволяє записувати і зберігати до 5 пісень в пам'яті, максимальний обсяг - до 40 000 нот в кожній композиції. Вбудована акустика включає в себе 2 динаміки 4.7''' загальна потужність підсилювача 5 Вт.

Синтезатори нової серії відрізняються від попередників серії CTK наявністю нового потужного звукового процесора AiX, що надає звуку найбільший реалізм і природність відтворення тембрів як акустичних, так і електронних інструментів. Детально опрацьовуються звуки фортепіано, електричних піаніно, перкусій і струнних інструментів. Тембри придбали додатковий обсяг і динамічну виразність. Наприклад, гітарні тембри записуються зі спеціальними слайдовими звуками на динамічних піках. Це додає цим тонам природності і автентичності. Тембри ударних інструментів стали більш динамічно перевіреними. Стилі стали ще більш різноманітними. Тепер вони охоплюють ритми, з якими працюють найвідоміші виконавці, наближаючи інструмент до сучасного користувача.

Синтезатор CASIO CT-X700 має 600 сигнатурних тембрів, а також 195 ритмів і 160 вбудованих композицій. Функція реєстраційної пам'яті дозволяє зберегти до 32 налаштувань інструменту (4 осередки 8 банків), включаючи тембр і налаштування ритму. Користувач може миттєво переміщатися по налаштуваннях пам'яті в процесі виконання складних виступів, перемикаючи налаштування буквально «на льоту». Поліфонія до максимум 48 голосів. Існує функція навчання, накладення тембрів, реверберації і ефектів хору, вбудований еквалайзер, метроном, арпеджіатор і реєстратор MIDI.

CASIO CT-X700 має роз'єм для підключення педалі за замовчуванням, аудіовхід для підключення зовнішнього aux в обладнанні, а також USB-роз'єм для підключення до комп'ютера і можливість використання синтезатора в якості midi клавіатури. Також є 6-трекови…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий