Всі категорії
Додати товар

Роликові ковзани дитячі вживані. розмір 37-40(розсувні).

1000 грн
Опис

Роликові ковзани Tempish Daco - дитячі роликові ковзани для відпочинку та заняття фітнесом. Призначені як для початківців, так і для просунутих ролерів, розраховані на середнє і високе навантаження.

Tempish Daco - дитячі розсувні ролики в оригінальному яскравому дизайні. Черевик виконаний у класичній формі фітнес-роликів. Основні кольори - чорний і помаранчевий, з додаваннями елементів сірого і білого кольору. Дизайн виконаний у стилі стрітарт, яскраве забарвлення рами та помаранчеві колеса доповнюють стилістику моделі. Універсальний дизайн Tempish Daco підійде для дитини будь-якої статі та віку. Ролики комплектуються додатковими шнурками іншого кольору - це дасть змогу змінити зовнішній вигляд роликів на свій смак.
Надійна рама з полегшеного алюмінієвого сплаву забезпечує чудову керованість під час катання. Висота черевика середня, черевик має анатомічний бандаж, що ефективно фіксує ногу під час катання. Система вентиляції включає в себе вентиляцію лайнера через високотехнологічний матеріал Nylex і повітрозабірники в шкарпетці черевика. Проста система регулювання натисканням однієї кнопки за кілька секунд дасть змогу налаштувати ролики під потрібний розмір.

Ролики Tempish Daco чудовий вибір для дитини, як за зовнішнім виглядом, так і за конструкцією черевика та шасі.

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Продавець
olena...
olenatsebrenko
Київ
0% виконаних замовлень
Була