Всі категорії
Додати товар

Комфортна подушка сідло на велосипед upnord

385 грн
Опис

Більше комфорту, більше ефективних тренувань!
UPNORD — ідеальна подушка для велосипедного сидіння
Чохол для велосипедного сидіння UPNORD має значення.
Особливості та деталі
🚴ВСТАНОВИТЕ БІЛЬ — подушка для велосипедного сидіння UPNORD запобігає болю та болючості, які ви можете відчути в сідницях, стегнах або копчику після довгих годин обертання — чи то на заняттях по велоспорту, чи то під час самостійної їзди у приміщенні або на вулиці.
🚴ТРЕНУЙТЕСЯ З КОМФОРТОМ — Забудьте про хворобливі та неприємні відчуття від їзди на велосипеді завдяки оригінальному жорсткому та незручному попередньо встановленому велосипедному сидінню. У гелевій подушці велосипедного сидіння UPNORD використовуються дуже м'які матеріали, щоб ви почувалися комфортно впродовж довгих годин обертання.
🚴 ШВИДКЕ ТА ПРОСТО ВСТАНОВЛЕННЯ — Вам не потрібно турбуватися про складне та трудомістке встановлення з кришкою UPNORD. Просто надягніть його на оригінальне сідло та затягніть ременями. Простий у використанні — вмикається і вимикається за лічені секунди!
🚴ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БІЛЬШІСТЬ ВЕЛОСІПЕДНИХ СИДЕНЬ — Чохол для велосипедного сидіння UPNORD можна використовувати на різних велосипедних сидіннях без заміни всього сидіння. Він залишається на місці, поки ви катаєтеся на стаціонарному або відкритому гірському велосипеді, завдяки простій, швидкій і надійній установці.
🚴НАЙВИЩЕ РОЗУМУ — чохол UPNORD з м'якою підкладкою з піни з ефектом пам'яті універсальний. Він призначений для жінок і чоловіків, які використовують велосипед зі звичайними або широкими сідлами!
Довжина приблизно 29 см, ширина приблизно 20 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари