Всі категорії
Додати товар

Сток велосипедний тримач для мобільного телефону desertwest

880 грн
Опис

Велосипедний металевий тримач для мобільного телефону DesertWest

- Метал: цей тримач мобільного телефону для велосипедів і мотоциклів виготовлений з авіаційного алюмінієвого сплаву та виготовлений за допомогою обробки з ЧПУ. Він дуже міцний і довговічний. Під час багаторазових тестів на струшування мобільний телефон із кріпленням для велосипеда ніколи не зламався чи не впав. Термін їх служби втричі довший, ніж у інших виготовлених із пластику, і вони завжди будуть супроводжувати вас у подорожі, щоб забезпечити вам більш якісний та комфортний досвід.
-
- Тримач для мобільного телефону мотоцикл має два затискних кронштейна і підставку для ніг. Ви можете швидко та легко встановити свій телефон за 4 кроки. Потягніть затискач + покладіть мобільний телефон + затягніть кнопку з боковим гвинтом + закріпіть гумкою. Тоді кігті калібру .5 надзвичайно міцно утримають ваш телефон і забезпечать 100% безпеку та стабільність. З велосипедним тримачем для мобільного телефону ви будете абсолютно безтурботними та безпечними та насолоджуватиметесь прекрасною подорожжю!
-
- Цей мотоциклетний тримач мобільного телефону оснащений повними силіконовими накладками на 5 головках затиску, передній частині велосипеда тримача мобільного телефону та монтажним затискачем, який мінімізує вібрацію під час водіння та не подряпає ваш мобільний телефон і велосипед. М'який силікон і твердий метал роблять цей тримач для смартфона надзвичайно міцним і безпечним. Спробуйте цей велосипедний тримач для мобільного телефону, і він точно вам сподобається!
-
- Простий у використанні: є два основних кольори на вибір. Красиво і практично. Ідеально підходить для всіх 4,0 - 7,2-дюймових смартфонів, мобільний телефон із корпусом для мобільного телефону (товщина <10 мм) також можна міцно закріпити. Сумісні моделі телефонів: iPhone 13,13 Pro Max, 12,12 Pro, 11, SE, 8, Samsung Galaxy S20, S21, Xiaomi Redmi, OnePlus, OPPO, HUAWEI та ін. Можна використовувати всі ручки діаметром 18-40 мм. міцно затиснутий. наприклад, мотоцикл, велосипед, електровелосипед, електросамокат, дитячий візок, гірський велосипед, дорожній велосипед тощо.
-
- Простий у встановленні та використанні: цей тримач мобільного телефону для велосипеда можна встановити лише за допомогою шестигранного ключа, який входить у комплект, і його не можна зняти, окрім вас, щоб його не загубити під час паркування. Вам достатньо лише один раз встановити цей тримач для мобільного телефону на кермо велосипеда, і він прослужить вам довго. І він стійкий до іржі, навіть на вулиці не пошкодить його. Такий хороший тримач зробить Ваше життя комфортнішим і зручнішим!
-
- Розроблено, щоб наполягати на виробництві справді корисних, довговічних високоякісних продуктів і відмовитися від витрачання ресурсів на неякісні продукти. Спираючись на споживачів у всьому світі, ми нарешті розробили цей супермодернізований металевий тримач для мобільного телефону з надзвичайною стабільністю, довговічністю та сумісністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
megabayt
Megabyte
Львів
63% виконаних замовлень
Була

Схожі товари