Всі категорії
Додати товар

Велосумка підрамна barsmarket sport bike bag (7773345098347)

400 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Велоаксесуари: Сумки

Об'єм виробу - 1,5 л, що дає можливість мати при собі практично всі предмети першої необхідності для велосипедиста (документи, платіжні картки, мобільний телефон, рушник, пляшку для води, інструмент, ліхтарик, рукавички та ін.). Для Вашої зручності сумка має два відділення, одне з яких дозволяє окремо від інших речей зберігати мобільний телефон, документи та платіжні картки. Унікальне кріплення мобільного телефону, виконане по діагоналі, дозволяє комфортно перевозити смартфони з великою діагоналлю екрана (понад 6 дюймів).
Велосумка виготовлена ​​з якісного, вологонепроникного та міцного поліестеру Оксфорд 600Д, завдяки чому Ваші речі будуть сухими під час дощу. Виріб дуже швидко, легко та надійно кріпиться на рамі велосипеда за допомогою велкро-строп (липучок). Велкро-стропи на сумці подовжені (по 20 см кожна), завдяки чому сумку можна використовувати на велосипедах з рамами практично будь-якої товщини. Після кріплення виробу на тонку раму велосипеда, зайву частину велкростропи необхідно обрізати за допомогою ножиць. Універсальне кріплення дає можливість кріпити виріб як на задній, так і передній частині рами велосипеда, а також швидко змінювати місце кріплення в залежності від Ваших потреб.
Велосумка має світловідбиваючі елементи, а також вставки з яскравого матеріалу з обох боків, завдяки чому велосипедиста буде краще видно як у світлу, так і в темну пору доби, що значно підвищить рівень Вашої безпеки під час руху.
Сумка виконана в сучасному та стильному дизайні, який підійде як чоловікам, так і жінкам, юнакам та дівчатам, а також дозволить Вам бути завжди у тренді.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари