Всі категорії
Додати товар

Велосипедні ліхтарі акумуляторні usb, світлодіодна фара, велоліхтар, ліхтар для велосипеда

450 грн -23% 350 грн
Опис

Продам набір акумуляторних велосипедних ліхтарів USB, надяскрава передня фара та задня світлодіодна велосипедна фара, літієва батарея 650 мАг, 4 варіанти режиму освітлення (2 USB-кабелі та 4 ремінці в комплекті). Стан - новий. Привезений з Європи.

Перезаряджуваний USB-ліхтар для велосипеда, вбудований літієвий акумулятор на 650 мАг для кожного ліхтаря.

Фари та задні ліхтарі мають перемикач одним дотиком із чотирма різними режимами освітлення залежно від ваших уподобань. Включіть повну яскравість, половинну яскравість, швидке блимання та повільне блимання.

Силіконові кріпильні ремені розроблені з двома отворами, які щільно прилягають до підсідельних стійок, керма, підніжок для сидінь, рюкзаків, шоломів і еластичних ліхтарів багатьох розмірів, щоб утримувати фари надійними та міцними. Їх можна легко послабити та закріпити, для цього не потрібні інструменти.

Цей велосипедний ліхтар є достатньо універсальним для їзди на велосипеді, походів, кемпінгу чи будь-якої активної діяльності на свіжому повітрі, і його можна використовувати як екстрений ліхтарик. Це чудово підходить для їзди на велосипеді вночі або в місцях, де видимість і безпека є проблемними.

4 опції світлового режиму та час розряду для повної зарядки
Фара: 3,5 години (повна яскравість), 10 годин (половина яскравості), 10,5 години (повільне блимання), 10 годин (швидке блимання)
Задні ліхтарі: 2,5 години (повна яскравість), 9 годин (половина яскравості), 9,5 години (повільне блимання), 9 годин (швидке блимання)

Як заряджати
Приєднайте кабель micro USB до вхідного порту micro USB велосипедного ліхтаря
Вставте інший кінець кабелю або в адаптер змінного струму (не входить в комплект), під’єднаний до настінної розетки, або в активний USB-порт комп’ютера
Світлодіодний індикатор переднього ліхтаря стане зеленим, коли передній ліхтар буде повністю заряджено, а задній ліхтар матиме оранжевий відтінок, коли закінчиться

Комплектація:
1 X фара (біле світло)
1 X Задній ліхтар (червоне світло)
2 X кабелі USB
2 X силіконовий кріпильний ремінь
1 X Інструкція з експлуатації

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари