Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Опис

Виробник: Crosser
Матеріал рами: Алюміній
Діаметр коліс: 29"

Оновлена модель велосипеда Crosser Solo 29" 2021 року створений для зручного пересування пересіченою місцевістю, а також для подолання з максимальною швидкістю підйомів і спусків. Поліровані шви і внутрішнє проведення тросів надала гарні, чисті лінії та гарний дизайн. Завдяки сучасній геометрії має гарний накат і гарне зчеплення з будь-якою поверхнею завдяки чудовим трейловим покришкам і широкому обода, , який дає велику площу контакту з поверхнею.

Модель обладнана гідравлічними дисковими гальмами Shimano DEORE, які не забиваються брудом і впевнено працюють у негоду. Гальма легкі в налаштуванні та мають м'яку модуляцію.

Вилка встановлена повітряна (Пневматична), яка славиться своєю легкістю й максимальним поглинанням вібрацій, що неабияк знижує навантаження з рук і плечей під час їзди. Жорсткість регулюється підкачуванням повітря. Гарна робота вилки за адекватні гроші. 

Якісні компоненти Shimano DEORE з чітким перемиканням і високою зносостійкістю.

Дана модель велосипеда Crosser відмінно підійде велосипедистам, які люблять і покататися по місту і поганяти по пересіченій місцевості.

 

Характеристики:

Рама: алюмінієва, розмір 19

Система швидкостей 2*12: 12 швидкостей (спереду 2 зірка, ззаду 12 зірок)

Вилка: пневматика з локаутом

Гальма: гідравлічні Shimano DEORE, Ротор передній 180мм. задній 160мм.

Перемикач передній: Shimano DEORE

Перемикач задній: Shimano DEORE з системою Shadow Plus

Покришки:KENDA TYRE

Шатуни: Prowhell

Додатково встановлено: спідометр із комп'ютером, гельєве сидіння, фара, ручки, встановлені рога, трос для паркування, органайзер рамний. Колесні крила, насос, дзеркало заднього виду, стоп, педалі, стоп , тримач під пляшку та пляшка 1л, кріплення під телефон та бокова ніжка. Додатково є дитяче сидіння до 6 років із кріпленням на раму.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Продавець
georg...
georgiy2877459
Одеса
Була