Всі категорії
Додати товар

Міський/дорожній велосипед pinarello

5000 грн
Опис

Виробник: Pinarello
Тип велосипеда: Міські
Матеріал рами: Сталь
Діаметр коліс: 28"
Розмір рами: Розмір M

Велосипед Pinarello міський з оригінальною комплектацією. Велосипедом користуюсь уже впродовж 3 років. Враховуючи конструкцію рами досить важкий проте і надійний в разі якщо потрібно щось перевезти. Трансміся 1/7 нічого особливого проте і не супер прибамбаси щоб чомусь тут ламатись. Для міста з невеликою кількістю підйомів і горок підійде проте якщо особа атлетична то це не проблема. Зауважу що задня перекидка Shimano Tourney (7 передач) в парі з тріщоткою. Обода подвійні алюмінієві - знущання витримають. Присутні болотніки і багажник. Фара чисто візуально потребує динамовтулки якої на велосипеді немає (проте це за бажанням в майбутньому). Також на фото видно що присутній винос з регулюванням нахилу можна налаштувати під себе.

На рахунок обслуговування: була поміняна резина і камери на обох ободах. Новий ланцюг (трішки закороткий) проте все працює і перемикає.

З нюансів це перемикання з 1 на 2 передачу не завжди відбувається тому рекомендую скидувати на 3 і тоді переходити на 2 - за потреби. А так всі інші перемикаються плавно.

Продаж відбуваться за особистої зустрічі або за рахунок OLX доставки.
OLX посилання:
*****************************************************************************************************

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Продавець
nazar...
nazariylegkiy621670
Дрогобич
Був