Всі категорії
Додати товар

Спортивний велосипед фетбайк crosser 26"х16,5" високоміцна сталь

12799 грн
Опис

Спортивний велосипед фетбайк Crosser 26"х16,5" високоміцна сталь

Спортивний фетбайк Crosser з колесами 26 дюймів -- це позашляховик серед велосипедів. Байк для тих, хто любить безкомпромісне катання цілий рік. Завдяки своїм товстим колесам fatbike має підвищену прохідність не тільки пересічною місцевістю -- стихією гірських велосипедів. Він легко їде сухим піском, ріллею, снігом та найповнішим бездоріжжям.

Крім обважнених покришок, фетбайк має спеціально сконструйовану міцну раму. На вигляд вона не відрізняється від рами звичайного гірського велосипеда, але низку нюансів має. Наприклад, зазор колеса на таких байках призначений для широких покришок. Можливість їхнього встановлення дає передня вилка та модифікований задній трикутник. На фетбайці майже неможливо побачити обідні гальма: вони не можуть зупинити стрімке обертання важкого колеса. Тому гальма зазвичай дискові. Особливий пристрій має велосипедна трансмісія. Передача на фетбайках низька. Завдяки цьому збільшується зчеплення з нерівностями траси: снігом, піском, щебенем. Низька передача прискорює початок руху коліс-важковагів. На передній вилці встановлений амортизатор, але й без нього «товстяки» їдуть тихо та легко навіть по гравію. Завдяки названим особливостям, їзда на велосипедах із широкими покришками вважається комфортною й безпечною.

Якщо для нас слово fatbike звучить екзотично, то для американців, канвдців і жителів Північної Європи воно давно стало звичним. На зимові дороги щорічно виїжджає все більше велосипедів із широкими шинами. Кататися на фетбайках любить як молодіь, так і райдери з досвідом. Люди вибирають цей різновид транспорту з кількох причин:

- такі велосипеди дають можливість отримувати задоволення від катання цілий рік;
- проїхати на феті можна навіть по таких місцях, як пляж, замерзле озеро або водосховище (низький тиск у шинах зменшує і тиск на зону траси під колесом);
- фетбайки створені для складних тривалих подорожей, ідеально підходять велотуристам;
- вони являють собою чудовий варіант щоденного фізичного навантаження;
- фетбайки легко трансформуються з зимових велосипедів у літні завдяки зміні коліс: купується одна стандартна пара з покришками, як у звичайного гірського велосипеда, і друга -- з ободами під покришки -- для зими.

Є й ще один нюанс: на фетбайці вам точно не вдасться залишитися непоміченим. Плюс це або мінус, вирішуйте самі.

Рама та вилка: високоміцна сталь "Hi-tech".

Розмір вилки: 16,5 дюйма.

Шифтер SHIMANO RS35 7S.

Задня перекидка SHIMANO TY21.

Ведуча група, шатуни: 40T*170L, алюмінієві PROWHEEL.

Каретка KENLI KL-08AL на промах на квадрат.

Обід алюмінієвий подвійний.

Покришки CHAOYANG 26*4,0.

Гальмо REPUTE дискове механічне.

Максимальне навантаження 130 кг.

Країна-виробник Китай.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Стать:
Унісекс

Схожі товари