Всі категорії
Додати товар

Захист від сонця на лобове скло автомобіля зонт від перегріву салона машини...

359 грн
Опис

Зручний та компактний захист - парасолька від сонячних променів у салон авто допоможе Вам проводити спекотні дні влітку за кермом, час від часу відлучаючись у справах, і почуватися чудово. А все завдяки тому, що парасольку достатньо поставити під лобове скло на час вашого відходу вдень, і комфортна температура в салоні Вам забезпечена. Завдяки такому захисту також буде збережена і оббивка крісел в автомобілі, тим самим вона прослужить набагато довше, ніж під прямим сонячним промінням та їх теплом. Достатньо лише розкрити парасольку перед своїм виходом, і поставити перед лобовим склом.

Зовнішня сторона має світловідбивні функції, внутрішня ж, у свою чергу, зберігає салон у напівтемряві.

У комплекті йде стильний чохол, тому парасолька не буде мозолити очі десь на сидіннях, адже завдяки своїм розмірам у складеному вигляді - а це всього лише 30 см, - її зручно класти в бічні дверцята, наприклад, і Вам не доведеться довго шукати дашок в потрібний момент.

Так само це набагато більш зручний, ефективний і компактний варіант світловідбивача, ніж накидка або фольга, які потрібно довго і нудно встановлювати. В даному випадку ця дія займає не більше двох секунд, і жодним чином не затримає Вас у разі чогось.

Парасолька світловідбивна  в машину складається при натисканні кнопки біля своєї основи, а також має липучку, як і звичайні парасольки.

Характеристики:
Тип: захист від сонця на лобове скло

Розміри: 135 х 75 см

Розміри у складеному вигляді: 30 х 5 см

Колір: сірий із чорним

Чохол у комплекті: є

Є петелька на ручці

Світловідбивний, тепловідбивний ефект.

Матеріал: сплав UPE

Комплектація:
Козирок, дашок світловідбиваючий в автомобіль - 1 шт.

Чохол для зберігання та транспортування - 1 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize