Всі категорії
Додати товар

Гантелі неопренові powerplay 4126 spartacus 2*4 кг. сірі (пара - 2шт.)

1700 грн
Опис

Призначення: Набір з 2 гантель для занять фітнесом вдома і в тренажерному
залі.

Опис:

- Гантелі ‒ незамінні снаряди для тренування м'язового каркаса людини. Ідеальний розігрів - наші гантелі чудово підходять для розминки та загальних вправ, щоб змусити ваші м’язи розігрітися.
- Чудово підходять для тренувань верхньої частини тіла, допомагають розвивати дельтоподібні, грудні м'язи, трицепси та біцепси. Гантелі також чудово підходять для збільшення витривалості.
- Використовуються в фітнесі, бодибілдингу, функціональному тренінгу (в тому числі CrossFit), лікувальній фізкультурі. Чудово підходить для інтенсивних тренувань, таких як ходьба, біг підтюпцем, аеробіка тощо.
- Сталева гантель із м'яким покриттям з неопрену для міцного, нековзного зчеплення. Цей вид гантелей забезпечує зручний, ергономічний захват, матеріал також поглинає вологу, що робить їх ідеальними для різноманітних вправ як у приміщенні, так і на відкритому повітрі.
- На відміну від звичайних гантелей, вони ідеально підходять для тренувань в домашніх умовах, оскільки не дряпають підлогу і мінімізують шум від зіткнення з нею. Поверхня гантелі надзвичайно зносостійка та легко миється.
- Також ці снаряди приємні на дотик, не холодні в долонях і виконані в яскравій кольоровій гамі.
- Гідний подарунок для всіх любителів фітнесу, від новачків до людей похилого віку.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари