Всі категорії
Додати товар

Шведська стінка пересувна universal whitepro+ універсальна без кріплень лава для преса...

13860 грн
Опис

Шведська стінка пересувна Universal WhitePro+ універсальна без кріплень
лава для преса турнік бруси, має посилену конструкцію

Дана модель тренажера може встановлюватися на будь-якій рівній поверхні, не
вимагаючи кріплення «підлога-стелі» або до стіни. Стійка снаряда виконана із
труби посиленого перерізу 50*50

##

Шведська стінка виготовляеться на замовлення, термін виготовлення
уточнюйте, передоплата 10% від суми замовлення

Безкоштовна доставка Новою Поштою по Україні на вантажне відділення,
адресна доставка 100 грн

##



Особливістю даного тренажера є конструкція, яка не вимагає кріплення до стіни або підлоги - стелі. Металевий каркас шведських сходів та її основи виконані з труби збільшеного перерізу (50х50 мм), що дозволяє займатися спортсменам вагою до 130 кг.

##



Оригінальні кріплення для штанги встановлюються на стійках, що дозволяє використовувати штангу вагою до 200 кг. Установка кріплень для штанги на різній висоті дозволяє виконувати вправи жим штанги в горизонтальному положенні, жим штанги головою під різними кутами, вправи для м'язів біцепса і трицепса, і присідання зі штангою.


Поперечини з труби діаметром 32 мм мають підвищену жорсткість до навантажень і покриті гальванопокриттям, що робить їх стійкими до ударів та тертя.

Жорстко закріплений турнік до стійк має додаткові ручки, це дозволяє виконувати вправи підтягування широким і вузьким хватом, а також широким і вузьким паралельним хватом, а ручки з ПВХ-матеріалу запобігають ковзанню рук під час занять.


Знімні бруси встановлюються на поперечини через пластикові прокладки і мають ергономічну спинку та ручки з ПВХ-матеріалу, а також спеціальні підсилювачі, що запобігають коливанням під час вправ, що дозволяє займатися спортсменам з додатковою вагою.


Знімна лавка може використовуватися для вправ преса головою вниз. Для цього на лавку встановлюються додаткові знімні верхні валики. Нижні валики, які кріпляться до лавки, мають можливість регулюватися по висоті, що дає можливість підібрати максимально зручне положення для ніг різного зросту.
Також лавка може використовуватися для вправ жим штанги в горизонтальному положенні та жим штанги вгору головою під різними кутами. Для жиму штанги головою застосовується знімний упор, що робить заняття більш комфортними.


М'які частини лавки та брусів виконані з поліуретану, який витримує підвищені навантаження, і протягом усього терміну служби тренажера не змінює своїх характеристик. Це дає можливість використовувати тренажер не лише вдома, а й у спортивних залах для професійних спортсменів.

Завдяки унікальній конструкції тренажер можна використовувати у квартирі, а за бажання його легко розібрати та зібрати для транспортування, щоб не переривати заняття спортом навіть на нетривалий час. А це, у свою чергу, дозволяє завжди залишатися у добрій фізичній формі.


Тренажер має досить компактні розміри, а отже, його можна встановлювати навіть у невеликих приміщеннях.

Спортивний тренажер "Universal White Pro+" виготовляється в класичних білому і чорному кольорах. Спорткомплекс доступний до замовлення у двох розмірах: з висотою шведських сходів 2,5 м або 2,35 м (необхідний розмір уточнюйте при оформленні замовлення).


Вся продукція відповідає високим стандартам якості та санітарно-гігієнічним нормам, що підтверджується сертифікатом ТУУ 36.1-21940919-001:2004 з змін. №№1,2,3 та висновком за результатами професійної експертизи №12.2-18-1/26410 від 26.11.2020 р.


Технічні характеристики:

висота шведських сходів:
- загальна: 2500 мм або 2350 мм (необхідний розмір уточнюйте під час оформлення замовлення)

- до турніку: 2400 мм

ширина:
- шведських сходів: 700 мм

- турнік (широкий хват): 1100 мм

габаритні розміри опорного елемента:
- ширина: 1200 мм

- Глибина: 1000 мм.

Максимальна вага користувача: 130 кг.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sportcompany
SportCompany
Київ
64% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?