Всі категорії
Додати товар

Набір стрічок-еспандерів резинок для фітнесу bodbands 5 шт

270 грн -8% 250 грн
Опис

Стрічка опору – компактний, легкий та універсальний тренажер для підтримки тіла у чудовій формі.

Стрічка опору – еластична стрічка-джгут, латексна стрічка, стрічка для пілатес є стрічкою-еспандером певної жорсткості, яку можна використовувати як самостійний тренажер, так і для додаткового навантаження в тренуваннях.

Завдяки міцному матеріалу еластична стрічка досить довговічна, не вимагає особливого догляду та стійка до регулярного розтягування.

Як самостійний тренажер стрічку опору можна використовувати в широкому комплексі вправ як на фітнес-тренуваннях, пілатес, лікувальній фізкультурі (ЛФК), так і під час домашніх занять. Слід зазначити, що еластична стрічка популярна збільшення навантаження без нарощування м'язової маси. Завдяки постійним заняттям з представленою стрічкою можна успішно зміцнити різні м'язи, збільшити силу та витривалість, покращити координацію, набути жвавості рухів, розвинути гнучкість.
Еластична стрічка може бути корисною молодим мамам для зміцнення потрібних м'язів та виконання полегшених тренувань. Також заняття зі стрічкою-еспандером ефективні як відновлювальні тренування після травм.
Завдяки універсальності, компактності та легкості еластичні стрічки – ефективні помічники у підтримці тіла у чудовій формі.

Еластичні стрічки мають різну товщину, що відповідає ступеню жорсткості. Варто пам'ятати, що товщину стрічки слід вибирати в залежності від рівня підготовки та очікуваних результатів.

Тренувальні петлі гумки підходять для:

- вправ на розтяжку
- пілатеса
- Йоги
- Фітнес
- тренування м'язів рук і ніг, плечового та тазового поясів, а також м'язів спини
- реабілітаційних вправ після травм

Характеристики:

Призначення: йога, пілатес, фітнес, реабілітація.
Тип: кільцевий еспандер
Жорсткість: від XXS – найнижча до XL – дуже висока
Матеріал: латекс.
Довжина кола: 600 мм.
Ширина: 50 мм.
Товщина: від 0.35 до 1.2 мм
Колір: Зелений, Синій, Жовтий, Червоний, Чорний

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sapelka
sapelka
Київ
Була

Схожі товари