Всі категорії
Додати товар

Ліхтарик світлодіодний на сонячній батереї | фонарик портативний

420 грн
Опис

Світлодіодний ліхтарик на сонячній батереї.
Зарядний факел Динамо для риболовлі на човні.
Перезаряджуване спорядження для виживання з автономним живленням.

Особливості:

1. Сонячний: Ліхтарик із сонячною та ручною зарядкою. Завдяки вбудованому акумулятору ви можете економити енергію протягом тривалого часу без зовнішнього акумулятора. Використовуючи кристалічні кремнієві сонячні батареї, матеріалом є панель сонячних елементів, ламінована загартованим склом.

2. Конструкція: рукоятку рукоятки можна вставляти та втягувати, а ручку кривошипа можна вставляти в паз, що дуже зручно для зберігання. Класичний дизайн, міцне спорядження для виживання на природі, найкращий подарунок для активного відпочинку.

3. Енергозбереження: висока ефективність перетворення, 6 хвилин для початку протягом години, достатньо світла для вашого ліхтарика, простий у використанні в темряві. Економія простору, енергозбереження та захист навколишнього середовища, високояскравий гніт ніколи не вимкнеться.

4. Портативний: Ергономічний дизайн, компактний, зручний і легкий у транспортуванні, економлячи місце для рюкзаків. Це хороший помічник для подорожей на природі та альпінізму.

5. Три світлодіодні ліхтарі: аварійна ручна генерація електроенергії, ручна крутка протягом однієї хвилини (2 оберти на хвилину забезпечують три світлодіодні ліхтарі протягом більше 8 хвилин). Три світлодіодні лампи світяться одночасно

Опис:
сонячний ручний ліхтарик працює в будь-якому місці, де є сонячне світло, простий у використанні та транспортуванні, що є гарним помічником під час подорожей на природі та альпінізму.

Технічні характеристики:

Матеріал: пластик ABS Світлодіодні ліхтарі: 3 шт.

Вбудована батарея: акумуляторна батарея 3,6 В/40 мАг.

РУЧНА ГЕНЕРАЦІЯ ЕЛЕКТРОЖИВЛЕННЯ
АВАРИЙНА РУЧНА ГЕНЕРАЦІЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ,

РУЧНА ГЕНЕРАЦІЯ ПРОТЯГОМ ОДНОЇ ХВИЛИНИ (2 ОБОРОТІ/С), МОЖЕ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ВВІМКНЕННЯ ТРЬОХ СВІТЛОДІОДІВ БІЛЬШЕ 8 ХВИЛИН

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
411500
411500
Дрогобич
63% виконаних замовлень
Був

Схожі товари