Сковорода з диска – це ваш надійний супутник на відпочинку за містом. Її можна використовувати як альтернативу мангалу, готувати на ній м'ясо, рибу та морепродукти, овочі, різноманітні гарніри.
Характеристики сковороди з диска:
- матеріал виробу – сталь;
- товщина метала – 4 мм;
- діаметр – 60 см;
- висота бортика – 3 см;
- висота ніжок – 26 см;
- ручки Т-образної форми
- колір – чорний.
Ручки на ніжки знімаються для зручного використання та транспортування.
Щоб надійно зберігати сковороду, є спеціальний чохол для неї. Аксесуар виготовлений з брезенту, який захищає пательню від вологи, бруду та дрібних подряпин.
Не рекомендуємо мити сковороду після приготування. Достатньо протирати робочу поверхню сухою серветкою або паперовим рушником. А невелика кількість олії, яка залишається на поверхні, захищає метал від іржі.