Азійський чавунний казан місткістю 8 л, Укомплектований дужкою й чавунною
кришкою-сковородою, призначений для приготування страв на багатті або мангалі,
що вимагають тушкування, тушкування і приготування у власному соку,
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і
сприяють рівномірному приготуванню їжі, М'ясо, плов та інші страви,
приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто
неймовірний насичений аромат,
Чавунні кришки важкі, тому добре примикають до посуду, не залишаючи пари шансу
вийти назовні. Для деяких рецептів це важливо.
Свойства:
- безпечний та екологічно чистий посуд
- природне органічне покриття
- не вимагає попереднього оброблення із сіллю
- збагачує їжу іонами заліза
- довговічна та зносостійка
Характеристики
Діаметр, мм 360
Вага, кг 7.21
Властивості безпечний та екологічно чистий посуд, природне органічне
покриття, збагачує їжу іонами заліза, довговічний і зносостійкий
Об'єм, л 8
Товщина стінки, мм 3.8
Тип казана Азійський
Комплектація з чавунною кришкою-сковородою
Сумісність із джерелами тепла Усі типи плит
Вага, г 7210
Матеріал Чавун
Посуд ТМ Brizoll можна використовувати відразу ж після того, як ви її
придбали. Її більше не потрібно прокалювати із сіллю!
Жодного технічного мастила вона не містить!
У фінальному процесі виробництва ми наносимо на наш посуд шар якісного
РОЗТКОГО масла, а потім запікаємо її в спеціальних печах.
Унаслідок такої обробки олія карбонізується на поверхні посуду та утворює на
ній первинний шар абсолютно безпечного для здоров'я, природного антипригарного
покриття.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ДОГЛЯДУ
1 - Очистьте> Промийте чавунний посуд теплою водою з невеликою кількістю
мийного засобу. За потреби використовуйте щітку або мочалку для миття посуду.
Якщо частинки їжі приголилили та сильно пристали до поверхні, налийте воду в
посуд і прокип'ятіть упродовж 3-5 хв. Охолодіть і потріть щіткою або скребком
для посуду. Очистьте> поверхню посуду від залишків їжі та змийте мийний засіб.
2 — Просушіть Витріть чистий посуд рушником і ретельно просушіть його. Не
залишайте на ній вологу, щоб уникнути появи іржі.
3 — Змащуйте Тонким шаром змащуйте сухий посуд олією зовні та всередині.
Водночас не треба наносити багато олії — це зробить посуд липким. Надлишок
оливи можна легко видалити паперовим рушником або серветкою. Зберігайте Вашу
чавунний посуд у сухому місці, так Ви убережете її від появи іржі.
У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго!