Казан чавунний із кришкою на 8 л
Купіть чавунний казан для приготування плову та інших смачних страв на
природі. Це ідеальний вибір для використання на багатті та кулінарних
експериментів. Виріб виготовлений із міцного та довговічного матеріалу.
Пропонуємо якісний похідний посуд для пікніка за доступними цінами. Замовити
товар ви можете онлайн або телефоном.
Характеристики й особливості чавунного казана
Татарський чавунний казан на 8 л ви можете взяти із собою на природу та
готувати на багатті. Для зручного та безпечного використання пропонуємо
замовити спеціальну металеву триногу.
Виріб має форму півсфери, завдяки чому прогрівається рівномірно. Товсті стінки
та дно забезпечують тривале збереження тепла. Упродовж декількох годин після
приготування страва не доведеться розігрівати.
Характеристики казана на 8 літрів:
- Товщина дна — 3,7 мм;
- Вага — 6,75 кг;
- Діаметр — 360 мм.
Виріб із чавуну має тривалий термін експлуатації. У разі правильного догляду
довго зберігає антипригарні властивості. Матеріал не виділяє небезпечних
речовин під час нагрівання, не впливає на смак і аромат страви.
Переваги чавунних казанів
Татарський чавунний казан можна використовувати для приготування м'яса, овочів
і різних гарнірів. Страви набувають особливого смаку, виходять соковитими,
ароматними й апетитними.
Пориста структура металу вбирає олію. З кожним разом антипригарні властивості
стають кращими, позаяк на дні та стінках девайса утворюється щільне гладке
покриття, що запобігає підгорянню їжі.
Основні переваги посуду:
- Товсте дно, тривале утримання тепла;
- Антипригарні властивості;
- Довговічність;
- Універсальність;
- Безпека.
Рекомендації щодо використання чавунного казана для плову
Купивши чавунний казан для багаття, правильно підготуйте його до експлуатації.
Для захисту від корозії виріб покритий машинною оливою. Щоб видалити олію,
необхідно прокалити козанок із сіллю. Ретельно вимийте посуд усередині та
зовні, витріть насухо та поставте на вогонь, засипте дно сіллю. Обсмажуйте
сіль, поки вона не потемніє, увібрав залишки технічної олії.
Дочекайтеся, коли метал охолоне природним способом, вимийте виріб, знову
поставте на вогонь і прожаріть упродовж години, наливаючи на дно 700-800 мл
олії. У процесі обпалювання поливайте олією стінки, щоб на них утворювалося
антипригарне покриття. Рекомендується проводити цю процедуру на вулиці, позаяк
під час випалювання утворюється неприємний запах зігорільної олії. Після
прожарювання знову вимийте девайс і висушіть — тепер він готовий до
застосування.
Рекомендації щодо використання:
- Не мийте хімічними засобами. Пориста поверхня матеріалу добре вбирає речовини.
- Під час приготування страви додавайте достатню кількість олії або використовуйте інші види жиру.
- Перед зберіганням ретельно змащуйте девайс олією з усіх боків, щоб захистити метал від іржі.
- Зовнішню поверхню очищайте від золи та кіптяви.