Всі категорії
Додати товар

Замінник живлення redcon1 mre 3200 грамів fudgie brownie

2780 грн
Опис

Чудова альтернатива звичайному живленню. Підзарядіть ваш організм за допомогою MRE, що широко використовується в армії США та європейських країн як повноцінна заміна їжі, що містить усе необхідне для людини та готова до вживання. M.R.E. пакети надаються солдатам, щоб забезпечити їх необхідними поживними речовинами, підтримуючи активність і фізичну витривалість. Це набагато більше, ніж просто харчова заміна; це "функціональне харчування", вже впроваджене в раціон висококласних професійних спортсменів.

Найважливіше паливо для вашого тіла — це справжня їжа, особливо натуральні продукти. MRE забезпечує вас паливом, необхідним для відновлення та регенерації після тренувань, щоб досягти ваших спортивних цілей. MRE складається з натуральних інгредієнтів і справжньої суміші білків, а важливо зазначити, що в ньому абсолютно немає сироватки! MRE надає організму необхідні поживні речовини для відновлення м'язової тканини з найкращих джерел натуральної їжі. Забудьте про фаст-фуді та перейдіть на цільні продукти з M.R.E.

Рекомендації щодо вживання: змішайте одну порцію (4 мірні ложки) MRE з 400-500 мл води або вашим потрібним напоєм, добре збовтніть і випийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари