Всі категорії
Додати товар

Комплексний протеїн redcon1 mre lite snickerdoodle

1667 грн
Опис

Виняткова заміна дієти з низьким вмістом калорій та всього лише двома грамами цукру. Заряджайте своє тіло за допомогою MRE LITE, широко визнаного в арміях США та країн Європи як повноцінної їжі, яка містить усе необхідне для людини та готова до споживання. M.R.E. (Meal, Ready-to-Eat) - пайки, що видаються військовослужбовцям, щоб забезпечити їх поживними речовинами та підтримувати активність і фізичну витривалість. Це не просто замінник їжі, це функціональне харчування, яке вже присутнє в раціоні професійних спортсменів високого рівня.

Найкраще паливо, яке ви можете дати своєму організму - справжня їжа, особливо цільні продукти. MRE LITE надає вам необхідне паливо для відновлення та ремонту після тренувань, щоб досягти ваших спортивних цілей. MRE LITE складається з природних інгредієнтів та справжніх білкових сумішей. Ця формула повністю позбавлена сироватки! MRE LITE забезпечує вас поживними речовинами для відновлення м'язової тканини з кращих джерел цільної їжі. Перестаньте приховуватися за швидким харчуванням і перейдіть до цільних продуктів з M.R.E.

Рекомендації щодо вживання:

Для додавання білка між прийомами їжі або як закуску, багату білком, змішайте (1) мірну ложку MRE Lite з 120-180 мл вашого улюбленого напою, вируйте, добре змішайте і випийте. Для додаткової підтримки протеїну приймайте до (3) порцій на день.

Якщо ваша вага до 90 кг - використовуйте (1) мірну ложку на порцію. Якщо ваша вага більше 90 кг - використовуйте (2) ложки на порцію.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари