Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Жіноча сумка-рюкзак sambag shopper темно-коричневий нубук

949 грн
Опис

Сумка Sambag Shoper - це поєднання стильного шопера і практичного рюкзака.

Характеристики

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив. спинка тримає форму: ущільнена пеноматеріалом і зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці Спедер сумки кишені на блискавці.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. На звороті ременів вентиляційна сітка AirMesh 3D. Довжина регулюється за допомогою трищілин.

Функціональність. Всередині рюкзака відділення під ноутбук до 17 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). Дві відкриті кишені з боків. Відділення надійно захищене пеноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня.

Розмір:45/31/15 см

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

93541020p

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать: