Всі категорії
Додати товар

Смарт годинник colmi p28 plus та p28

1250 грн
Опис

Colmi p 28 plus 1250,00 грн.
Colmi P28 Plus - це сучасний і багато функціональний гаджет, за допомогою якого Ви зможете стежити і аналізувати стан Вашого здоров'я, бути в курсі про сповіщення які надходять на ваш смартфон із соціальних мереж, а також здійснювати і приймати дзвінки прям із годинника. Це особливо зручно за кермом, чи у випадках коли не має можливості відповісти на телефонний дзвінок через смартфон. Вас чути добре, як і співрозмовника, голос підвищувати не доводиться.

Корпус і ремінець:
Colmi P28 Plus володіє стильним дизайном, який чудово підійде як для чоловіків так і для жінок. Доступна новинка в двох кольорах: чорний і золотистий.

Корпус моделі із нержавіючого металу який захищено від попадання пилу і води по стандарту IP67.

Ремінець силіконовий з класичною пряжкою. Для любителів змінювати стиль годинника, передбачена заміна ремінця (швидке кріплення дозволить легко замінити ремінець на будь-який інший)

Дисплей:
Годинник отримав яскравий IPS екран, розміром 1.69 дюйма і з роздільною здатністю 240x280 pixels. Захищає екран міцне 2.5D скло.

Процесор:
За роботу моделі відповідає енергоефективний чіп RTK8762C. Дана модель процесора дає змогу швидко справляється з усіма поставленими задачами.

Версія Bluetooth - 5.1

Акумулятор:
Розумний годинник комплектується акумулятором на 235 мАг. Виробник обіцяє 3-7 днів активного використання або 25 днів в режимі економії заряду. Для зарядки використовується магнітний двоконтактний роз'єм на задній панелі пристрою.

Сумісність з Android і IOS.

Основні функції і переваги:
Захист від води і пилу IP67
Управління музичним плеєром на телефоні
Можливість здійснювати телефонні дзвінки і розмовляти прямо з годинника
Пульсометр
Вимірювання артеріального тиску (тонометр)
Рівень кисню в крові
Тренування дихання
Оповіщення про дзвінки / смс / соц мережах
Управління камерою
Гра
Крокомір
Погода
Будильник
Секундомір
Таймер
Знімний ремінець
Лічильник калорій
Анти-втрата
Нагадування
Моніторинг сну
—————————————————————-

Colmi p 28 1100,00 грн .
Ремінець із приємного на дотик силікону. Дисплей: Яскравий великий квадратний сенсорний IPS екран, що показує більше інформації. Нові редаговані модульні циферблати, які вам так потрібні. На 1.69-дюймовому екрані з роздільною здатністю 240x280 пікселів, у парі з яскравими циферблатами тепер можна розмістити набагато більше корисної інформації, ніж це було можливо на круглому дисплеї. Крім того, в моделі є модульний циферблат, на який можна виводити такі дані, як: частота серцевих скорочень, календар, погода, події. Ви можете спостерігати усі ці дані на одному циферблаті. Процесор: Годинник працює на базі сучасного енергоефективного процесора NRF52832. Який чудово справляється з усіма поставленими завданнями. Акумулятор: Вбудована літій-полімерна батарея на 190 mAh дозволяє заряджати пристрій раз на 5-7 днів залежно від активності. Повна зарядка триває до 2:00, в комплектацію входить спеціальний магнітний кабель. Займайтеся своїми справами та не думайте про заряд акумулятора! Сумісність з Android та IOS. Синхронізуючи Colmi P28 зі своїм смартфоном, вхідні дзвінки або нові повідомлення на телефоні відразу відображаються на екрані годинника. Події супроводжуються не лише вібрацією, а й мерехтінням індикатора у верхній частині дисплея. Також, без проблем можна користуватися годинником як самостійним гаджетом, не поєднуючи його з телефоном. Основні функції та переваги: Захист від води та пилу IP67 Оповіщення про дзвінки / смс / соціальні мережі Управління музичним плеєром Управління камерою Шагомер Калькулятор Вимірювання артеріального тиску Визначення рівня кисню у крові Відстеження спорт режимів Погода GPS (використовується GPS модуль смартфона) Пульсометр Будильник Знімний ремінець Лічильник калорій Датчик серцевого ритму Анти-втрата Нагадування Моніторинг сну.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
user1...
user1838492783
Софиевская Борщаговка
100% виконаних замовлень
Був