Всі категорії
Додати товар

Жіноча піжама домашній костюм для вагітних від esmara німеччина, раз.м

395 грн
Опис

Ніжна піжамка/домашній костюм для вагітних, Pure collection від німецького Esmara. Esmara - це європейський бренд жіночого одягу, який відмінно зарекомендував себе на ринках Німеччини, Австрії, Італії, Чехії і інших країн західної Європи, завдяки високій якості одягу, стильним і красивим асортиментом і дуже доступними цінами! Esmara допоможе вам створити свій стиль і підкреслити вашу індивідуальність, спираючись на останні тенденції моди, постійно оновлюючи свій асортимент. Esmara делает ставку на качество материала и пошива одежды, для того что бы вы чувствовали себя комфортно в любых жизненных ситуациях и при любых погодных условиях. Одежда отлично сидит и приятна к коже. Хорошее соотношение цена-качество.

Сертифицировано международной системой тестирования текстильной одежды Oeko-Tex Standard 100 - текстиль, которому можно доверять.

Очень удобная, лонгслив спереди свободный, леггинсы на манжетах с высокой посадкой, рассчитаны на животик. Лонгслив - не застёгивается, на запах , свободного фасона.
Состав: реглан - 100% хлопок, леггинсы - 95% биохлопок, 5% эластан.

Замеры штаны: M /40 - 42 европ.
Ширина в поясе от 35 до 55 см.
Ширина бедер: 45 тянется до 65 см.
посадка перед/ зад : 38 /40 см.
Длина шагового: 74 см.
Длина 100 см.
Футболка :
Плечи: 37 см.
Пог : 48 + см.
Рукав - 58
Длина : 69 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?