Всі категорії
Додати товар

Стильний джемпер вільного силуету відомого бренду з данії vero moda

216 грн
Опис

Стильний джемпер вільного силуету відомого бренду з Данії Vero Moda.
Джемпер дрібної трикотажної в'язки,з довгим рукавом реглан.Глибокий округлий виріз та вільний крій джемпера підкреслюють витонченість фігури, надаючи їй акценту на природні вигини.
Джемпер стильного вільного крою, який можна поєднувати з джинсами та спортивними штанами, обов'язково стане в нагоді Вам у повсякденному гардеробі!

Розмір М.
-довжина 58
-пог 53+
-рукав від горловини 75

Склад:
бавовна

Датський модний дім Vero Moda вивів свій бренд на світову арену завдяки топ-моделям Кейт Мосс та Жизель Бюндхен, які брали участь у його рекламних кампаніях. Бренд робить акцент на якості, доступності та натхненні, пропонуючи колекції яскравих сукнь та класичного одягу. Усі моделі виконуються відповідно до сучасних тенденцій, при цьому дотримуючись принципу практичності.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари