Всі категорії
Додати товар

Кардиган безрукавка жилетка індиго 'blue willi's' 52-54р

700 грн
Опис

Кардиган у чудовому стані. Трикотаж товстий, але не щільний, важкий (510 грамів), еластичний, помитого блакитного кольору. Прямий силует, краї поличок і ворота посилені джинсовою тканиною, по низу манжету, по центру пілочок великий візерунок косичкою, на лівій кишені фірмова нашивка, металеві ґудзики з логотипом.

На оф сайті подібні стоять ~200

Склад: 100% бавовна

Мерки (на бирці L):
плечі 40 см
НОГ 58 см
низ 56 см
бічний шов 46 см
довжина по спинці 70 см

Компанія «Blue Willi's» була заснована в 1989 році в Данії. Бренд цінують за неповторний стиль і високу якість. Під час виготовлення своїх колекцій «Blue Willi's» використовує 100% екологічно чисті та натуральні матеріали — бавовна, льон, шовк, шерсть. Вони або природні кольори, або пофарбовані з використанням природних (натуральних) барвників, одним із яких є «індиго». Його особливість у тому, що в міру зношування речі, інтенсивність забарвлення змінюється природним способом, що дає речам завжди мати стильний вигляд.
Матеріал до виробництва проходить інтенсивне багаторазове оброблення і надалі, після прання, речі не витягуються, не сідають і носяться дуже довго, стаючи «рідними». Одяг «Blue Willi's» згодом стає м'якшим та затишнішим, а природне зменшення забарвлення, тільки підкреслює його красу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Денім Бавовна
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари