Всі категорії
Додати товар

Стильний кардиган жакет «кежуал» відомого німецького дизайнерського бренда «oska»

450 грн
Опис

Стильна тепла кофта кардиган насиченого чорного. Чудовий склад тканини для прихильників натуральних тканин — 92% віскоза; 8% еластан. Тканина — дуже щільна, важка віскоза. Рукав вільний, не вузький. Обладнана кофта, жакет — затишна та стильна, як і всі творіння цього модного бренда. Має вигляд буквально під усі Ваші доповнення до ансамблю — вузькі штани-джинси, джегінси, шорти, спідницю в будь-якому стилі. Все в тему! Буде класним доповненням до стилю «кежуал». Підійде для дівчат із видатними формами, які гідні носити модні, оригінальні речі. Можна так само носити дівчатами, які люблять просторий та затишний одяг у стилі «оверсайз». Стан ідильний. Розмір 40/42. По факту підійде на розміри від М до ХL. Так у кожного бренда своя розмірна сітка, орієнтуйтеся на заміри/знята точно/.
Заміри:
ПОГ — 58 см
Плечі — 41 см
НОТ 58 см
Довжина рукава — 68 см
Довжина виробу — 70 см.
Оплата: 100% на карту Приватбанка. Доставка — Укрпошта, Джастін або Нова Пошта. Впорядкність гарантують. задоволенням відповідайте на всі питання.
Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ☝️ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Пам'ятайте, що колір товару може відрізнятися через різне передавання кольору пристроїв
Кожну річ оформляють, спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Всі дефекти, брак, сліди зносу та нюанси, виявлені мною, обов'язково записуються. Спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Будь ласка, усі питання задавайте до угоди. Бажаю Вам успішних і обдуманих покупок.
Перша колекція одягу OSKA була створена 1998 року в галасливому Мюнхені. Бренд — дитя Гельмута Байера, що виникла з бажання поєднувати практичність, стійкість і невимушений стиль і запропонувати жінкам речі, які допомагають висловлювати свою індивідуальність.
З скромних почав OSKA розвинувся до визнаного на весь світ бренда, бутики якого прикрашають вулиці Берліна, папая-Хілз та інші великі центри моди. Попри міжнародний успіх, ключові цінності, які визначали OSKA на початку його заснування, продовжують залишатися основою. Кожен виріб розробляється в Європі, що демонструє прихильність до місцевого дизайну та інновацій.
Невибаглива, але витончений одяг OSKA має позачасову якість, яка виходить за межі примх швидкотермінових циклів моди. Кожна колекція ретельно створена з урахуванням довговічності та незмінної моди. Речі залишаються актуальними впродовж декількох сезонів.
Вірність бренда довговічності відбивається в чудовій якості виготовлення його деталей. Стратегія дизайну OSKA зосереджена не тільки на естетичній привабливості, оскільки в кожній колекції постійно використовуються міцні натуральні тканини, як-от льон, бавовна та шерсть. OSKA переглядає свої стилі бестселерів із кожним сезоном, переосмислюючи класичні речі по-новому, зберігаючи оригінальну сутність. Ця стратегія дає змогу бренду оновлювати колекції, гарантуючи, що клієнти й далі будуть насолоджуватися фірмовими стилями, які можна носити в будь-яку пору року.
Дизайн позачасового стилю говорить мовою простоти, функціональності та сучасності. Одяг та аксесуари бренда уособлюють філософію стійкого
Крім виразного дизайну, унікальним брендом зробила його відданість довкіллю та відповідальним виробничим процесам. Замість того, щоб робити внесок в індустрію швидкої моди, Баєр вирішив створити бренд, який дбає про природу. OSKA від самого початку використовує екологічно чисті матеріали та етичні методи виробництва.
Натуральні волокна OSKA спеціально відбираються з урахуванням обмеженого впливу на довкілля. Екологічність — невіддільна частина фірмової ідентичності бренда OSKA. Навіть етикетка може похвалитися етичними виробничими процесами та філософією дизайну, спрямованою на зменшення відходів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Віскоза
Принт:
Без принту

Схожі товари