Всі категорії
Додати товар

Ніжна футболка лонгслів «оверсайз» модного шведського бренда «cos»

300 грн
Опис

Ніжна легка футболка колір блідо-рожева пудра. Чудовий склад тканини: 100% середньої щільності шліфована бавовна. Вільний крій, чудово підійде під джинсові штани або спідницю. Дуже м'яка та приємна до тіла. Підійде для дівчат із видатними формами, які гідні носити модні, оригінальні речі. Можна так само носити дівчатами, які люблять просторий та затишний одяг у стилі «оверсайз». Ідеально підійде як для дівчини, яка носить одяг у стилі «міський кежуал». Має вигляд буквально під усі Ваші доповнення до ансамблю — вузькі штани-джинси, спідниці-олівці, прямі класичні штани та повітряні спідниці від міні до максі. Підійде в будь-якому доповненні! Стан ідеальний. Розмір на бирці L/170/96А. За фактом підійде на розміри від М до ХL. Так у кожного бренда своя розмірна сітка, орієнтуйтеся на заміри/знята точно/.
Заміри:
НОГ — 83 см
Плечи\рукав – 71 см
ПОТ 70 см
Довжина — 61 см
Впорядкність гарантують. задоволенням відповідайте на всі питання.
Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Пам'ятайте, що колір товару може відрізнятися через різне передавання кольорів пристроїв
Кожну річ оформляють, спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Всі дефекти, брак, сліди зносу та нюанси, виявлені мною, обов'язково записуються. Спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Будь ласка, усі питання задавайте до угоди. Бажаю Вам успішних і обдуманих покупок.
Уже десяток років серця наших модних сотечеств замирають під час звучання магічної назви H&M. Новості про швидке відкриття заповітних магазинів мережі та їхні незліченні перепости були «жирним» фейком у світі української фешн-журналістики. А не так давно у виш-листах модних дівчат з'явилися дві нові шведські назви. Історія бренда COS не така вже й довга, цього року марка відмітить своє восьмиріччя. Вперше одяг COS (розшифровується як Collection of Style) був представлений 2007 року в Лондоні. Бренд є частиною шведського концерну Hennes&Mauritz ABb, що виробляє знаменитий H&M.
Мінімалістичні та строгі плаття, футболки та джемпери COS і речі&Other Stories очікувані в гардеробах наших модниць, як і речі «старшого брата». Після всіх супермодних поліестерових речей на один сезон, у шанувальників класики з'явилася своя культова марка, яка водночас не має надмірно серйозної або нудної.
Одяг COS простий, вирізняється дуже лаконічними та сучасними формами та, найголовніше, може легко вписатися в будь-який гардероб.
Головна концепція COS, на відміну від стратегії старшого за віком "брата", який миттєво відтворює всі найостанніші модні тенденції, може бути сформульована як «cтиль поза модою».
Всі речі COS, починаючи від білих майок, платтів і до верхнього одягу, легко справляються із завданням бути одночасно актуальними та сучасними, водночас не виходити з моди вже за парочку місяців сезону. А отже, вони мають усі шанси затриматися в наших шафах надовго, перетворившись на ту найвдалішу інвестицію в стильний образ.
Зараз COS продається у 25 країнах

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
  • Onesize
Матеріал:
Вовна
Принт:
Без принту

Схожі товари