Всі категорії
Додати товар

Яскравий бавовняний лонгслів іспанського бренду desigual

246 грн
Опис

Яскравий бавовняний лонгслів іспанського бренду Desigual, вир-во Індія.Стан нової речі, сток.
Desigual - це колір, радісні відчуття та енергетика від виробів чудового дизайну та високої якості
Трапецевідний крій забезпечує зручну посадку. Цей лонгслів дуже м'який, виконаний з чистої натуральної бавовни для оптимального комфорту. Класичний V-подібний виріз надає виробу гарного вигляду. Якравий барвистий дизайн дозволяє поєднувати виріб з всіма кольорами і при цьому залишатися зіркою поряд. З якою б деталлю його не носили - цей лонгсліва завжди справляє враження!

Розмір XS.
-довжина 61
-плечі 36
-пог 44
-пот 37
-рукав 62

Склад:
100% бавовна

Desigual - іспанська марка одягу, яка відома своєю оригінальністю та неординарністю у всьому світі. Одяг Desigual - на любителя, але навряд чи буяння фарб і яскравість залишать байдужим будь-кого. Кожна колекція Desigual це щось нове, особливе, неповторне. Відмінні риси цієї марки: яскраві принти, орнаменти, візерунки загалом оригінальність і креативність у всіх її проявах.
Desigual емоційний бренд, що базується на щасті та позитиві. Одяг від Desigual повністю відповідає девізу компанії і є справді яскравим! Розрахований одяг у здебільшого на молодь і насправді це яскравий стиль casual. Ціни на одяг відповідають середньому рівню. Чоловіча та жіноча та дитяча колекція Desigual по-справжньому яскрава та ідеально підійде для тих людей, які хочуть виділятися з натовпу. Особливістю бренду є оригінальні поєднання тканин та фактур! Колекції – це пошук нових ідей. Створення паралельного світу, позбавленого нудних та сірих буднів, освітленого сліпучим сонячним світлом! Цікаво, що речі Desigual легко впізнати. Вони відрізняються наявністю різноманітних візерунків та орнаментів, ручної вишивки, авторських аплікацій та колажів, а деякі моделі здивують акварельним розписом.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Бавовна
Принт:
Абстракція

Схожі товари