Всі категорії
Додати товар

Базовий якісний лонгслів, реглан, кофта, футболка у смужку weekend max mara розмір s

280 грн
Опис

💖Витончений жіночний лонгслів/реглан, футболка у смужку сірого та молочного кольорів, що створений для дівчат, які полюбляють підкреслювати свою жіночність та цінують затишок і комфорт від знаменитого італійського бренду Weekend Max Mara, який виготовляє високоякісний стильний одяг сегменту pret-a-porter.
💖Це – унікальний бренд, який створено, щоби підкреслювати жіночність та тендітність, даруючи комфорт. Це завжди висока якість, натуральний склад тканин, витончений фасон і затишний силует.
💖Модель лонгсліву приталена, V-подібний виріз подовжить шию та підкреслить красу вашого декольте, рукави дещо вкорочені – 3/4.
💖Трикотаж - дуже якісний, трохи тягнеться, м’який і приємний на дотик завдяки складу: 92% бавовна, 8% еластан.
💖Розмір вказано S, але може підійти і на М, дивіться заміри: довжина виробу – 51 см, довжина рукава – 39 см, ширина плечей – 35 см, напівоб’єм грудей – 40 см, напівоб’єм талії – 34,5 см, напівоб’єм стегон – 39 см.
💖Універсальний за своїм дизайном лонгслів легко поєднається з різними стилями одягу та аксесуарами, дозволяючи вам створювати неповторні образи у будь-якій ситуації. Підходить для носіння на весну, прохолодне літо.
💖Стан – ідеальний, без дефектів.
🚚Відправляю Новою Поштою, Укрпоштою або Міст Експрес. Обміну або повернення немає.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан
Принт:

Схожі товари