Всі категорії
Додати товар

Актуальний бавовняний пуловер преміум класу знаменитого італійського бренду diesel,...

298 грн
Опис

Актуальний бавовняний пуловер преміум класу знаменитого італійського бренду Diesel, made in Italy.
Базовий пуловер чудово підійде для створення повсякденних образів.Довгі рукави з манжетами та широка манжета по низу виробу подарують комфорт у прохолодну пору року. Красивий V-подібний виріз горловини – акцентна деталь, що прикрашає образ.Виріб прикрашений логотипом бренду на грудях.Виготовлений з високоякісної бавовняної пряжі.Матеріал м'який і приємний на дотик, має гарну повітропроникність.
Такий базовий пуловер просто ідеально впишеться в гардероб, порадує Вас своєю вишуканістю і принесе море задоволення від його використання.

Розмір М.
-довжина 58
-пог 50
- рукав від горловини 68

Склад:
100% бавовна

Diesel - італійська дизайнерська компанія, а також торгова марка модного одягу та аксесуарів денім-напрямку. Компанія належить засновнику Ренцо Россо, і знаходиться в містечку Мольвен на півночі Італії. У 1978 році в Італії побачив світ знаменитий бренд Diesel. Приваблива грубувата назва звучить однаково і зрозуміло різними мовами, що стало чудовим рішенням для марки.
Головна особливість Diesel – творчість, яка завжди проглядається у моделях марки, а також забезпечує безперервне зростання та розвиток компанії. Починаючи зі створення джинсових речей, незабаром бренд зарекомендував себе як виробник повсякденного одягу преміум-класу та запропонував клієнтам яскравий та оригінальний кежуал. На логотипі компанії зображено профіль індіанця з ірокезом. Саме цей образ наголосив на впевненості засновника в тому, що його одяг носитимуть люди, які не бояться виглядати незалежно і прямо висловлюють особисту думку. З цієї ідеї з'явився і сміливий рекламний слоган - Diesel: Only the Brave.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари