Всі категорії
Додати товар

Шикарний червоний світшот/джемпер/светр michael michael kors. оригінал. сша

900 грн
Опис

Шикарний червоний світшот/джемпер/светр актуального червоного кольору від всесвітньовідомого модного бренду MICHAEL Michael Kors. Michael Kors – американський модний бренд. Належить дизайнерові Майклу Корсу (Michael Kors). Компанія базується в Нью-Йорку, займається виробництвом модного одягу, аксесуарів і парфумерії. Творець марки Майкл Корс народився в Нью-Йорку 9 серпня 1959 року. Любов до красивого одягу хлопчик успадкував від матері Джоанн Кристосек Корс (Joann Cristosek Kors), єврейки за походженням. У минулому вона була моделлю і працювала на компанію Revlon. Дизайном одягу Майкл зайнявся в 19 років. Освіту юнак отримав у рідному місті він закінчив Технологічний інститут моди (Fashion Institute of Technology).

1981 рік – у кількох американських мультибрендових магазинах з'явився одяг, створений дизайнером-початківцем Майклом Корсом. 1997 рік – Майкл призначений новим артдиректор французького бренду Celine. Своїм приходом Корс перетворив цю компанію, її популярність різко почала зростати. Навколо новинок від Celine, з появою в ньому Корса, утворився справжній ажіотаж. І все це завдяки щоденним зусиллям Майкла. Там він пропрацював аж до 2003 року, потім покинув компанію, щоб всі сили віддати власної справи.2000 рік – у центрі Нью-Йорка з'явився перший магазин під назвою Michael Kors. У 2004-му Корс відкриває роботу відразу трьох нових ліній всередині своєї марки. Це були: «KORS Michael Kors», «Michael Kors runway collection» та «MICHAEL Michael Kors». Остання створювалася для більш широкого кола покупців, вона була більш доступна за ціною. Особливість стилю Корса полягає в тому, що простота його колекцій гармонує з розкішшю. Цьому дизайнеру під силу об'єднати американський утилітаризм в манері одягатися з європейської вишуканістю і шармом. Всі його роботи відрізняє витончена витонченість, яка народжується з суворих, майже примітивних ліній. Всі аксесуари підтримують загальний стиль людини з бездоганним смаком. Його ідеал – це людина, що живе в місті, яскравий і освічений. Ще одна вимога, яке Корс пред'являє до міського одягу – це якість. Майкл вважає, що житель мегаполіса потребує підвищеного комфорту та зручність одягу.
Вироби, які створює Майкл Корс підходять для ділових зустрічей і прогулянок, вечірок і просто дружніх компаній, занять спортом.
Чудова якість тканини 57% бавовна. Тканина міцна та щільна, приємна до тіла.
Світшот вільного крою, можна носити оверсайз. Спереду светр має декоративні прикраси у вигляді металевих пірамідок. Вони об'ємні та створюють ефект мерехтіння, при достатньому світлі. Світшот має брендування: на етикетці комірця, етикетка на внутрішньому шві та металева табличка з ім'ям дизайнера по низу світшота (на фото).
Наступний сезон 2024 року без перебільшення можна назвати червоним. На подіумах світових столиць моди він домінує.
Червоний дуже зручний для використання в одязі. Він може успішно застосовуватися для створення практично будь-яких колірних ансамблів. Важливо лише не забувати про головне правило: не варто в одному луку комбінувати більше ніж три різні відтінків.
Згідно з результатами дослідів колористів і психологів, червоний колір вважається уособленням:
- пристрасті;
- сексуальності;
- сили характеру;
- ментального потенціалу;
- доброго здоров’я.
Також існує думка, що яскраво-червоний відтінок служить символом духовної доблесті та фізичної хоробрості.
Підійде на розмір американський S.

Стан нового, без паперової етикетки, без дефектів
Розміри:
плечі 38 см
ширина рукава 9 см
висота манжети 7 см
довжина рукава 65 см
груди 52 (104) см
загальна довжина 67 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари