Всі категорії
Додати товар

Світшот ellesse agata women’s sweatshirt black sgs03238

1950 грн
Опис

Світшот Ellesse Agata Women’s Sweatshirt Black SGS03238 — жіночий світшот виготовлений із високоякісного флісового трикотажу. Дизайн світшоту є таким же позачасовим, як і стильним. Виріб виконаний у стандартному крої. Ребристі манжети на рукавах, коміру та подолі забезпечать комфортну посадку та захист від розтягування. При розробці дизайну бренд використав свій фірмовий принт ellesse на грудях і тканим ярликом на манжеті. Чудово комбінується з різним типом одягу та доповнить будь-який образ.

Світшот Ellesse Agata Women’s Sweatshirt Black SGS03238 входить в серію Ellesse Hoodies & Sweatshirts Collection — худі та світшоти чудово підійдуть як для спорту, так і для повсякденного використання, колекція від Ellesse допоможе вам виглядати завжди стильно. Бренд завжди приємно дивує незвичними принтами та дизайнерськими рішеннями. Головним направленням бренду є зручність у використанні та довготривалий термін експлуатації.

Світшот Ellesse Agata Women’s Sweatshirt Black SGS03238 входить в серію Ellesse Women’s Collection — Жіноча колекція від Ellesse допоможе вам виглядати завжди стильно. Бренд приємно дивує незвичними принтами та дизайнерськими рішеннями. Головним направленням бренду є зручність у використанні та довготривалий термін експлуатації. Багаторічні напрацювання бренду у дизайнерському бюро віртуозно втілюються у вироби бренду, поднюючи ретро дизайн з сучасними трендами моди. Вироби направленні на спортивні змагання та повсякденному використанні в залежності від моделі. Стильні та яскраві кольори, направленні на додавання в повсякденний образ філософії бренду.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ ELLESSE:
Компанія Ellesse була заснована Leonardo “Mantis” Servadio в Італії, Perugia, Umbria у 1959 році. Назва бренду походить від ініціалів засновника бренду – L.S. У 1970-х роках Ellesse отримує популярність завдяки серії одягу для лижного спорту котрий вже у 1979 році отримав відзнаку на Паризькій виставці присвяченій італійського дизайну. Саме лижний спорт був основним напрямком на початку діяльності компанії та розпочав вектор розвитку бренду. Наприкінці 60-х років XX століття Сервадіо винаходить унікальну тканину, яка має набагато кращі характеристики, ніж у будь-кого в текстильній промисловості. Після цього, Ellesse буквально змінює уявлення світової громадськості про сучасний одяг для лижного спорту, який стає високотехнологічним і стильним, як ніколи. Професіонали та решта спортивної еліти відразу ж звернули увагу на досягнення компанії. Це викликало шалену популярність бренду та послужило чудовим майданчиком для розширення філософії дизайну та бачення марки, а згодом і виходу на ринок тенісного спорту.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари