Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

302.актуальна віскозна футболка класу люкс італійського бренду gucci, made in italy.

259 грн -16% 220 грн
Опис

Актуальна віскозна футболка класу люкс італійського бренду Gucci, made in Italy.
Футболка Gucci – це комфорт, свіжість та оригінальність. Вона стане однією з найнеобхідніших речей для вашого літнього гардеробу. Легкий та м'який еластичний віскозний матеріал дозволяє шкірі дихати і не викликає подразнення. Дизайн забезпечує просту зручну посадку. Футболка має V-подібний виріз горловини, короткий рукавчик, кокетку під грудми.Доповнена оригінальним декором по переду виробу.Достоїнством цієї моделі також є якісне добротне пошиття.
Чудовий варіант для тих, кому хочеться виглядати зручно та комфортно!

Розмір М.
-довжина 57
-плечі 35
-пог 40-48(еластична)

Склад:
95% віскоза
5% еластан

Gucci – італійський бренд, який випускає одяг, аксесуари, взуття та парфумерію класу люкс. Будинок моди Гуччі є постійним учасником Міланського Тижня моди та демонструє свої колекції двічі на рік. Компанія Gucci входить до складу французького конгломерату Kering, який, у свою чергу, є другою найбільшою компанією з виготовлення модного одягу у світі після LVMH.
Неймовірна історія модного італійського будинку Gucci просякнута інтригами, скандалами, злетами та падіннями, а також справжніми родовими прокльонами, що стали сюжетом для кінострічок Мартіна Скорсезе. Будучи справжнім синонімом моди, будинок Gucci нерозривно пов'язаний з історією самого сімейства Гуччі.
Основними відмінними рисами легендарного бренду були презентабельність та певна консервативність. Для виготовлення виробів застосовувалися лише найкращі матеріали, починаючи з першого року існування марки.
Зміна креативних директорів не вплинула на кардинальну зміну стилю бренду Гуччі. Загальна характеристика завжди залишалася незмінною – це акцент на сексуальності. Жодної вульгарності, тільки яскрава деталь або сміливий акцент, чи то глибокий виріз на сукні, чи одягнений блейзер на оголене тіло. А тканина, що струмує, повторює всі вигини жіночого тіла. Це все робить одяг бренду таким улюбленим серед своїх шанувальників.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Еластан