Всі категорії
Додати товар

Легка 100% лляна футболка демократичного американського бренду banana republic.

198 грн
Опис

Легка 100% лляна футболка демократичного американського бренду Banana Republic.
Однотонна футболка-це незамінна річ у кожному жіночому гардеробі. Футболка злегка приталеного крою. У моделі V-подібна горловина і короткі рукави. Подовжена спинка з декоративним швом і злегка заокругленим краєм прекрасно доповнять літній стиль.Матеріал виробу високої якості-100% льон, дуже приємний і м'який на дотик. Тканину льон можна назвати своєрідним подарунком природи людству. Вона натуральна та екологічна і має безліч корисних властивостей. Натуральний льон – єдиний матеріал, який здатний охолоджувати навіть у найсильнішу спеку.
Завдяки своїй універсальності ви можете поєднувати її з джинсами, спідницями, шортами, штанами.Вона стане однією з найбільш необхідних речей для вашого літнього гардеробу.

Розмір S.
- довжина по спинці 63
-довжина перед 59
-плечі 39
-пог 48
-пот 46

Склад:
100% льон

Banana Republic - американський бренд одягу та аксесуарів, що належить американській транснаціональній корпорації Gap Inc. Banana Republic: бренд з цікавою історією та приголомшливими моделями.
Бренд вважається досить демократичним та невибагливим. У тому сенсі, що кожен знайде в ньому для себе щось підходяще: спідниці, штани, сукні в стилі casual, вечірні сукні, ділові костюми, джинси, светри, верхній одяг, взуття, нічим не замінні.
Дизайнери Banana Republic примудряються поєднувати у своїх моделях простоту та оригінальність, легкість та строгість. Жіночі блузки бренду вдало вписуються і в діловий стиль, і вечірній, і повсякденний. Їхні сукні можна носити з кросівками і це буде легкий casual стиль. Але варто одягнути туфлі на підборах, і це вже буде елегантний вечірній образ. Те саме і в чоловічому варіанті: всілякі штани та сорочки складуть гармонійний ансамбль як у повсякденному, так і у діловому стилі.
Кожна колекція Banana Republic — це ціла подія у світі моди, тому що всі знають, що від бренду варто чекати чогось оригінального та цілком носибельного. Цікавий бренд, цікаві та зручні моделі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 36/S/44
Сезон:
Матеріал:
Льон

Схожі товари