Всі категорії
Додати товар

Прозорий топ із квітковим принтом *anti-flirt paris* 42р

800 грн
Опис

Топ в ідеальному стані. Тканина дуже легка (майже невагома), але міцна, дуже еластична, прозора, з красивим блиском. Широкий комір, приталений фасон, без плечових швів, низ і краї рукавів хвилясті, на рукавах рюші, на лівому фірмовій нашивці. Одягнена на манекен з ОГ 90 см.

На оф сайті подібний топ коштує 125 м'я.

Виготовлений у Франції.

Склад: 80% поліамід, 20% еластан

Мерки (на бирці 1 совідв UK8 для ОГ 78-82см):

воріт 35 см
НОГ 40 см
ПОТ 31 см
низ 38 см
рукав від коміра 52 см
довжина 50 см

Бренд Anti-flirt — це абсолютний, максимальний комфорт і особлива практичність усіх деталей. Тканини, використовувані для виготовлення одягу цієї марки, створюються згідно з новітніми світовими технологіями. Anti-flirt — це колекції повсякденного, вихідного та спортивного одягу.

Жінка Anti-flirt — хто вона? Важко говорити про марку, абсолютно не вявляючи жінки, яка її символізує і носить. Жінка Anti-flirt тільки кількома жестами здатна продемонструвати все, що відповідає за успіх марки. Така жінка має такі переваги: вона грайлива, як стильна дівчина; динамічна, як спортсменка; активна, багатогранна та впевнена в собі. Жінка Anti-flirt — яскрава особистість, і це йде зсередини, як бажання бути вродливою в абсолютно будь-який момент, бажання подобається без контролю кожного свого окремого руху.

Жінка Anti-flirt у будь-якому віці приваблює своєю безумовною елегантністю і шиком. Абсолютна, провокувальна радість, чуттєва та витончена, вона пізнала, що таке мистецтво з'єднання стилів і, згодом, сама засновує свій стиль. Одяг, який вона для себе вибирає, дає змогу їй бути тільки самою собою, без непотрібної лушпинні. Фірма Anti-flirt показала всім, що таке мода у світі білизни — саме це й робить її такою популярною серед жінок.

У компанії Anti-flirt є величезний жіночний козир — це найніжніші боді, які є центром чуттєвої моди, що безпосередньо перебуває поруч із тілом і спрямованою в нескінченність. Бренд Anti-flirt дав змогу жінкам піти назустріч своїм бажанням, вибрати раніше їм недоступні речі, нові матеріали та кольори, ніжність яких забезпечує елегантність і комфорт. Компанії вдалося абсолютно невимушено виявити та зібличити чуттєвість сучасної моди. Повністю зливаючись із тілом, одяг від Anti-flirt є втіленням шику та сексуальності одночасно.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Золотистий
Розмір:
  • 34/XS/42
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Поліамід Еластан
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був