Всі категорії
Додати товар

Зручна бавовняна майка вoyfriend в рубчик американського бренду american eagle

149 грн
Опис

Зручна бавовняна майка вoyfriend в рубчик американського бренду American Eagle.Стан нової речі,сток.
Майка American Eagle Boyfriend – це комфортна та універсальна модель для повсякденного носіння або активного відпочинку. Її можна одягати як у спекотний літній період, так і в холодну погоду під светр. Легка та зручна, вона чудово поєднується з іншими елементами гардеробу та доповнює будь-який образ. Майка виконана з якісного м'якого та еластичного матеріалу, який не викликає дискомфорту.

Розмір М.
-довжина 65.5
-пог 33-50

American Eagle – бренд молодіжного одягу стилю streetwear casual. Одна з найвідоміших марок одягу США. Офіційний сайт компанії щорічно відвідує понад 200 млн. людей. У світі понад 1100 магазинів American Eagle Outfitters. Основна частина клієнтів – тінейджери і молоді люди, активні, але без пристрасті до «люксу заради люксу». Одякг універсальний, простий, без зайвої претензійності. Прекрасно підходить як для вечірок, так і для простої роботи чи прогулянок містом.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Бавовна Еластан

Схожі товари