Всі категорії
Додати товар

Рокерська майка без рукавів із круглим вирізом laguna beach — знаменитий американський...

1900 грн
Опис

Рокерська майка без рукавів із круглим вирізом Laguna Beach — знаменитий американський бренд одягу. Розмір вказаний S, одягнений на манекен М. Стан чудовий. Laguna Beach — знаменитий американський бренд одягу.

Заснована в листопаді 2007 року, Laguna Beach зарекомендувала себе як компанія високого класу джинсового одягу. Laguna Beach поєднує в собі пристрасть і нововведення, пишаючись справжніми дизайнами та місцевим натхненням. Визнана більшою мірою за її джинсові тканини, колекції компанії пропонуються в різних колірних відтінках, з різноманітним кишеньковим дизайном і прикрасами. Назви присвоєні на честь південного південноафриканського пляжу — втілення прекрасного району "сонце, прибій і пісок". Багато речей компанії прикрашені малюнками та камінням Сваровскі.
Сьогодні цей бренд джинсового одягу розширив свій асортимент виробів, який тепер містить сорочки, футболки, куртки та толстовки.Laguna Beach — сучасний бренд одягу, що розвивається, для тих, хто хоче бути яскравою зіркою будь-якої вечірки. Купивши річ від Laguna beach, ви ніколи не залишитеся непоміченими. Лагуна Біч бездоганного крою з традиційно вишитими або фарбованими спеціальною фарбою ліліями.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Продавець
irisk...
iriska-mariska
Кривий Ріг
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари