Всі категорії
Додати товар

217.стильна майка з оригінальним декором знаменитого італійського бренду moschino

349 грн
Опис

Стильна майка з оригінальним декором знаменитого італійського бренду Moschino.
Майка Love Moschinol – це комфортна та універсальна модель для повсякденного носіння або активного відпочинку. Легка та зручна, вона чудово поєднується з іншими елементами гардеробу та доповнює будь-який образ. Майка виконана з якісного м'якого та еластичного бавовняного матеріалу, який не викликає дискомфорту.Ефектно прикрашена по переду виробу зображенням та назвою бренду.

Розмір S.
-довжина 60
-пог 38

Склад:
94% бавовна
6% еластан

Moschino - знаменитий італійський бренд, заснований в 1983 талановитим дизайнером Франко Москіно. Компанія Moschino прославилася на початку 90-х років. Її пропускним квитком у світ моди стали новаторські, барвисті, іноді ексцентричні вбрання. Під однойменною торговою маркою виготовляються стильний одяг, дорогі тканини, елітна парфумерія, товари для дому, аксесуари та ін. Одяг Moschino досі є лідером вінтажного ринку. Франко Москіно один із перших дизайнерів, який зрозумів, що поняття багатство і краса не рівнозначні і далеко не близькі.
На сьогодні Moschino займає почесну нішу серед Будинків моди, маючи три основні напрямки - The Moschino, Love Moschino та Moschino Cheap&Chic.
Без сумніву, Love від Moschino найсвіжіша лінія, в 2008 році була скасована Moschino Jeans, і замість неї було вирішено випускати Love, але це не вплинуло на політику бренду, колекції, як і раніше, вражають своєю багатогранністю та новаторськими ідеями.
У чому різниця лінійок Love Moschino та Moschino. Лінія Love Moschino орієнтована на юну, сучасну аудиторію, тому в ній простежується особлива ексцентричність, акцент на люті, комфорті та неповторному стилі.
Завдяки сміливому поєднанню сексуальності з жіночністю, нотками гумору та екстравагантності такий одяг ніколи не втратить своєї актуальності. Колекції Love Moschino покликані привернути увагу оточуючих, чому сприяє відмова від загальноприйнятих шаблонів. Аксесуари від Love – це класика в нестандартній творчій інтерпретації, яка присутня у кольорах та декорі. Гармонія стилю та індивідуальності, дають можливість продукції бренду залишатися затребуваною та унікальною.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Бавовна Еластан

Схожі товари