Всі категорії
Додати товар

387. легка літня ажурна майка популярної британської марки new look

100 грн
Опис

егка літня ажурна майка популярної британської марки New Look. Стан нової речі, сток.
Компанія пропонує одяг для дівчат та молодих людей, які прагнуть бути неповторними та яскравими, для яких важливі стиль та свобода самовираження.
Модель вільного силуету, з V-подібним вирізом, на тонких бретелях. Майка виконана з якісного м'якого та еластичного матеріалу, який не викликає дискомфорту.Легка та зручна, вона чудово поєднується з іншими елементами гардеробу та доповнить будь-який літнійобраз.

Розмір XXL.
-довжина з бретелями 56, без 39
-пог 55
-низ 70

New look являє собою популярну британську марку, відому на весь світ, більшість нових колекцій цього бренду розлітається з прилавків, немов гарячі пиріжки.New look займається випуском стильного високоякісного одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок та, звичайно ж, дітей.
Головне те, що одяг брендуNew look недорогий і доступний; розрахований, насамперед, на покупців із середнім рівнем доходу. При виготовленні одягу, взуття та аксесуарів бренд використовує тільки натуральні тканини, шкіру, ультрамодні камені і т.д. New look – дивовижна торгова марка, яка за короткий проміжок часу змогла залучити до себе покупців по всьому світу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
  • Персиковий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Принт:
Без принту