Всі категорії
Додати товар

496.практична зручна маєчка з декором із страз та принтом німецького бренду philipp plein

329 грн
Опис

Практична зручна маєчка з декором із страз та принтом німецького бренду Philipp Plein. Стан нової речі, сток.
Цякомфортна майка - справжнє втілення ніжності та жіночності. Виготовлена з високоякісного матеріалу, вона забезпечує максимальну м'якість та приємність до тіла ( на жаль бірка із складом тканини зрізана, але за відчуттями-100% віскоза). Прикрашена по переду виробу оригінальним принтом та стразами.Підкреслює вашу ніжність і романтичність, роблячи образ привабливішим і незабутнім.
Вона легко поєднується з різними елементами гардеробу, завдяки своєму базовому кольору та простому крою. Ця майка — чудовий вибір для тих, хто хоче виглядати ніжно та романтично. Будьте готові до того, що вас питатимуть, де ви купили таку гарну майку!

Розмір М.
-довжина 68
-пог 39+

Philipp Plein – німецький бренд, заснований у 2004 році. Сам дизайнер характеризує стиль свого бренду як кутюр з елементами «гламурної готики». Вироби бренду відрізняють блискучі фактури, міні-довжини та яскраві деталі. Поєднання розкоші з рок-н-рол – естетикою є основою філософії марки. Епатувати та привертати увагу – ось мета засновника бренду Philipp Plein Головна особливість бренду Philipp Plein - зображення черепа в якості принта.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:
Віскоза

Схожі товари