Всі категорії
Додати товар

143.універсальна зручна бавовняна майка американського бренду esprit,вир-во німеччина

130 грн
Опис

Оригінальна зручна бавовняна майка американського бренду Esprit,вир-во Німеччина.
Модель приталеного крою, з V-подібним вирізом горловини. Виконана з натуральної бавовняної тканини. Доповнена довгими зав'язками по плечах. Оздоблена білим друкованим принтом. Гарно сідає по фігурі.Виріб відрізняється високим ступенем практичності та надійності.
Ця стильна модель стане універсальним аксесуаром в вашому арсеналі

Розмір S.
-довжина 50
-пог 37
-пот 34

Esprit - американський бренд, що випускає демократичний одяг для жінок. Входить до сотні найвідоміших марок одягу в США.
Колекції Esprit включають в основному класичні та базові моделі одягу, що підходять як для повсякденного, так і для офісного стилю. У колекціях найчастіше використовується проста кольорова гама, проте є моделі яскравих відтінків. Виробники роблять ставку не на нові тренди, а на якість та зручність одягу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари