Всі категорії
Додати товар

Стильний кроп топ модного сучасного бренду з великобританії prettylittlething

169 грн
Опис

Стильний кроп топ модного сучасного бренду з Великобританії PrettyLittleThing . Новий, з біркою.
Модель має виражену фактуру в рубчик, завдяки чому щільно прилягає до тіла та підкреслює контури. Комфортна тканина та еластан у складі надають виробу пружності та еластичності.Модель з з оригінальним вирізом горловини та необробленими краями. Інтригуючий топ підійде для сміливих streetstyle луків у компанії пари вільних штанів та масивних кросівок або стане ідеальним доповненням до шортів.

Розмір S.
-довжина 31
- пог 39.5- 50 тягнеться

Склад:
95% поліестер
5% еластан

PrettyLittleThing – модний сучасний бренд родом із Великобританії, який був заснований у 2012 році у місті Манчестер.
Компанія належить Boohoo Group і працює у Великій Британії, Ірландії, Австралії, США та Франції. Головний офіс бренду знаходиться в Манчестері, з офісами в Лондоні та Лос-Анджелесі. Каталог PrettyLittleThing включає все різноманіття одягу – від топів, футболок і маек, до штанів, суконь, верхнього одягу та спортивних костюмів.
Дизайнери Pretty Little Thing не бояться грати з фасонами та формами. Моделі оверсайз у поєднанні з екстравагантними укороченими фасонами, орієнтир на молодіжні, модні яскраві принти.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
Сезон:
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари